Когато сърцето на баща ти бие в тялото на друг човек

Когато сърцето на баща ти бие в тялото на друг човек
Снимка: netinfo

Човешката съдба е нещо изключително сложно. Никога не знаем кое решение ще изиграе ключова роля, какво точно ще ни се случи и какво е предвидила тя за нас. Съдбата много често ни поднася предизвикателства, които трябва да преминем, за да се превърнем в по-силни и по-добри хора.

Това се е случило и с Джени Степиън, една млада жена, която губи баща си твърде рано в нелеп инцидент, но намира силата да изживее щастливите моменти в живота си и то по много специален начин.

През 2006 г. Майкъл Степиън, бащата на Джени, е застрелян, докато се прибира към дома си от работа. 10 години по-късно обаче това не го спира да бъде част от сватбата на дъщеря си... Това е една истински трогателна история за любовта на едно момиче към татко си.

Джени Степиън, която вече е Джени Лин, решава да покани мъжът, който получил сърцето на баща ѝ, да я отведе до олтара и това направило специалният ѝ ден абсолютно незабравим. А баща ѝ имал шанса да присъства на сватбата на дъщеря си, макар и само чрез сърцето си.

72-годишният Артър Томас е бил на крачка от смъртта, когато най-после се намерило подходящо сърце. Сърцето на Майкъл Степиън. Именно то спасило живота му, а когато се възстановил, Артър написал благодарствено писмо на семейство Степиън и оттогава те поддържат връзка помежду си.

Когато Джени се свързала и го помолила да бъде до нея по пътя към олтара в сватбения ѝ ден, Артър с радост се съгласил.

„Каква по-голяма чест може да има човек от това да съпроводи до олтара дъщерята на този, който ти е дал сърцето си? Не мога да си представя по-голяма чест!", казва Артър Томас.

Джени също споделя, че това е бил страшно щастлив и вълнуващ миг за нея и най-голямата ѝ мечта се е сбъднала - да доведе баща си на сватбата си.

Прочетете още:

Защо тази жена отиде на меден месец без съпруга си?

Наоколо излитат самолет

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти