Създадено за Samsung

Как смартфонът влиза в крак с твоето ежедневие

Как смартфонът влиза в крак с твоето ежедневие
Снимка: Samsung

Ежедневието на модерната жена е изпълнено с динамика. Голям брой разнообразни задачи, множество методи за комуникация, разговори, снимки, спомени. Смартфонът е неразделна част от това ежедневие и може да бъде много важен помощник в неговото организиране и реализиране.

Умните мобилни телефони вече са в джоба на милиарди хора по целия свят и са източник на информация, забавление и работа за всеки от тях. И докато практически всички модерни смартфони вече са с чудесни способности, някои са по-гъвкави от други в адаптирането си към своя собственик.

Например, Samsung Galaxy Z Fold4. Той е създаден, за да помага на хората да са още по-продуктивни в своето ежедневие, което го прави и идеален за динамичните дами.

Снимка: Samsung

Първото, което привлича внимание в Galaxy Z Fold4, разбира се, е неговият външен вид. Когато е сгънат, той е стилен и елегантен, с изчистени линии и дизайн. Има 6.2-инчов дисплей отпред, който позволява бързо и практично да борави със смартфона. А когато той се разгъне, неговият основен 7.6-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей радва очите със своите цветове, качество на изображението и гладко движение на обектите заради опресняването на картината с до 120Hz.

Самият корпус на Samsung Galaxy Z Fold4 е красив, но не и крехък. Устройството използва Corning Gorilla Glass Victus+ за външния екран и гърба на телефона, а основният дисплей е покрит с ултратънко стъкло за още по-голяма здравина. Рамката на корпуса е от подсилен алуминий, като устройството има и рейтинг IPX8 за водоустойчивост. Пантата е още по-здрава и придава усещане за стабилност при всяко разгъване.

Да разгърнем своя ден

Красив и здрав, Samsung Galaxy Z Fold4 е готов да се впусне в динамичното ежедневие. Сутринта започва по познатия начин, а когато е време за кафе и закуска, Galaxy Z Fold4 може да е източник на информация и забавление. Сгъваемият телефон предлага Flex режим, чрез който можете да разположите устройството полусгънато като лаптоп и да гледате клипове, без да се налага да търсите стойка. Доста от водещите приложения вече са оптимизирани за този режим, а Galaxy Z Fold4 автоматично адаптира дисплея на две части и превръща едната в тъчпад за управление за програмите, които все още не поддържат Flex режима.

Снимка: Samsung

Същият режим е подходящ и за много други ситуации, включително когато е време за снимка на тоалета за деня или за запис на история за Instagram или TikTok. И като стана дума за камери, Galaxy Z Fold4 има 4МР камера под основния дисплей за селфита и видеоразговори. Има и 10МР камера при предния панел за същите цели.

А основната камера е с три сензора – 50МР с широкоъгълен обектив, 12МР ултраширокоъгълна и 10МР с 3-кратно оптично увеличение. Samsung Galaxy Z Fold4 допълнително оптимизира качеството на изображенията с Detail Enhancer – технология за подобряване на дълбочината и контраста и намаляване на размазаните кадри. Изкуствен интелект пък помага не само по време на снимането на кадрите, но и при обработката им след това. Функциите Photo Remaster и Object Eraser позволяват ретуширане на снимките и дори премахване на нежелани обекти от тях с лекота и чрез помощта на умни алгоритми.

Селфитата също ще бъдат издигнати на ново ниво с 50МР камерата на Fold4. Може да се използва външният дисплей като визьор, за да се постигне перфектно композиране на всяко селфи. Телефонът поддържа и RAW формат на снимките за почитателите на сериозната фотография.

Снимка: Samsung

Гъвкав работяга

Време е за работа, а тя вече може да се върши навсякъде. Galaxy Z Fold4 е идеален помощник, същински мултитаскинг крал. Големият основен дисплей може да се използва за разполагането дори на три приложения едновременно, които да се използват паралелно. Дори могат да се създават „двойки“ приложения, които да се стартират заедно. Например, приложение за документи или бележки, заедно с Google Meet за видеоразговори. При това Meet и още приложения на Google са оптимизирани за смартфона, за да се възползват от всичките му възможности.

Снимка: Samsung

Samsung има дългогодишни партньорства и с други компании, които допълнително оптимизират техните приложения за мултитаскинга на Galaxy Z Fold4. Така например, приложенията от Microsoft Office могат да се възползват от сгъваемия екран, за да използват максимално ефективно площта му. Поддържа се и функция за лесно копиране и прехвърляне на снимки, линкове и други елементи между различни приложения, включително с тези на Google като Gmail и браузъра Chrome.

Samsung Galaxy Z Fold4 може да работи и със стилуса S Pen за лесно водене на бележки, да се рисува с прецизен и реалистичен щрих и др. Целият мултитаскинг на Galaxy Z Fold4 се управлява лесно от платформата One UI със специални жестове и лентата с приложения, която може да се персонализира с икони за бърз достъп до най-важните за потребителя програми. Това е и първият смартфон с операционната система Android 12L, която е специално създадена за голям дисплей, с какъвто разполага и Galaxy Z Fold4.

Снимка: Samsung

Помощник навсякъде

На един смартфон трябва да може да се разчита в най-различни ситуации. Например, когато трябва да се намери адресът на мястото на срещата или нов магазин. Google Maps може да помогне с прецизна навигация до мястото, както и с допълнителна информация за обекта (особено ако е търговски) като работно време, натоварване с посетители и др.

В магазина или пък на мястото на срещата, може да попаднем на нещо интересно. Например, красива картина или интересни обувки. Можем да разберем повече за тях чрез помощта на приложението Google Lens, което разпознава обекти в реално време и открива повече информация за тях в интернет. Google Lens може да се използва и за преводи на табели и етикети, така че нищо да не остане неразбрано, когато пътувате в чужбина.

Снимка: Samsung

С всички тези и още много други възможности, Galaxy Z Fold4 очаквано ще бъде използван доста през деня. Връзката винаги ще е на ниво, тъй като смартфонът поддържа 5G мрежи и има мощна двойна батерия. Тя е с капацитет 4400mAh и поддържа бързо презареждане, така че винаги да разполага с достатъчно заряд за всяка задача. Данните ви са добре предпазени с платформата Samsung Knox, която използва софтуерни и хардуерни защити. Така Galaxy Z Fold4 постига най-важната цел – да бъде сигурен помощник в ежедневието, като се вписва в него елегантно. А и винаги може да забавлява децата в задръстването след училище, защото мощният му хардуер е идеален за игри.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти