Създадено за

Как да си изберем бански костюм

Как да си изберем бански костюм
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Намираме се в така чакания отпускарски период и ако все още не сте били на море, сега със сигурност ще успеете да хванете най-доброто време за хубав тен. Да, през лятото е малко по-горещо, но това си остава нашия любим сезон за почивка. Ако все още не сте си стегнали багажа, позволете ни да ви дадем няколко добри съвета за избор на подходящи летни дрехи. Най-вече бански костюми.

Флорални мотиви и слънчеви цветове за екзотична визия

Ако сте си избрали пътуване до някой екзотичен остров, например, важно е да изберете облекло, което си пасва идеално на локацията. Защо не заложите на бански тип бразилски бикини и триъгълен сутиен? Те са идеални за подобни дестинации. Изберете тези в ярки, енергични нюанси, като например - слънчево жълто, оранжево, електриково зелено и най-вече флорални и растителни щампи.

Имайте предвид обаче, че тази кройка подхожда предимно на тънки, но оформени силуети. Ако сте по-скоро андрогинен тип, с малки гърди и плосък гръб, тогава имате нужда от сутиен с подплънки и волани, който ще създаде оптическа илюзия за обем.

Във Fashion Days ще откриете впечатляваща селекция от модели, които могат да ви вдъхновят и лесно да си изберете нещо, което да подхожда на собствения ви стил.

Добавете към визията си шапка с периферия, тениска от Fashion Days, цветно копринено парео и чифт джапанки. Това ще ви позволи да изглеждате сензационно на плажа с бял пясък.

д
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Спортен бански за градския плаж

Ако почивката ви ще се състои в космополитен град с излаз на плажа, за да можете не просто да релаксирате, а и да се забавлявате, изберете си модел бански, адаптиран към града. Вдъхновените от спорта дизайни за цяло тяло, от спортни марки или луксозни брандове, изглеждат страхотно при почти всеки тип тяло. Дори и да имате няколко излишни килограма, банският успешно ще скрие несъвършенствата.

Днес можете да откриете модели с геометрични или изчистени щампи, минималистични бански костюми с контрастни вложки, модели с цип на деколтето или с изрези в областта на талията.

Няма да сбъркате при избор на спортни бански от две части от Fashion Days, разполагащ с бюстие и висока талия, изглеждащи наистина готино. Заложете на онзи стил, който олицетворява самите вас, а след това комбинирайте с чифт памучни къси панталонки, шапка и чифт цветни дамски кецове.

д
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Класически модел за рафинирана визия

Ако сте от типа хора, които не обичат да изпъкват с дръзки цветове или екстравагантни кройки, заложете на класически бански костюм със сутиен и по-скъсени бикини. А защо не и потник с широки бикини? И за двата варианта може да се каже, че са достатъчно елегантни. Освен това, на пазара има цели бански костюми с различни елементи на елегантност - волани на едното рамо, верига около талията и др.

Можете също така да изберете вариант със стеснена горна част, която покрива единствено областта на гърдите и волан, който оставя раменете открити. Във всеки случай, за изискана визия заложете на изчистени бански в неутрални цветове, а защо не и наситени нюанси като бордо, изумрудено зелено или тъмносиньо.

Завършете визията си с чифт слънчеви очила, копринен кафтан и равни сандали. Тогава със сигурност ще се чувствате прекрасно на плажа!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти