Създадено за Lilly Drogerie

Как да се глезим без угризения (6 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА )

Как да се глезим без угризения (6 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА )
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Зимата подава нос зад ъгъла и от време на време дори ни казва с ледения си дъх, че съвсем скоро ще се настани трайно в живота ни. Ние обаче няма да ѝ се връзваме на старите номера, защото вече знаем – зимата е супер по няколко параграфа, но най-вече заради това, че си стоим вкъщи, на топло, и имаме повече време и желание да се погрижим за себе си. Сега е моментът да се сдобием с няколко любими продукти, да си ги наредим на шкафчето в банята и да си отделим няколко блажени часа единствено за нас.

Ето какво имаме предвид:

VELNEA SERUM VITAMIN C Избелващ серум, 20 мл.

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Дойде времето, в което да положите грижи за кожата си, която само допреди някоко месеца подлагахте на слънчевите лъчи. Избелващият серум с витамин С и Melavoid™ перфектно ще подобри текстурата ѝ, ще изсветли неравномерния тон, ще намали тъмните петна и сенките. Нежната недразнеща формула помага за премахване на петна, възстановява гладкостта, блясъка и жизнеността.

Възстановява кожата до безупречен външен вид, а основно предназначението ѝ е за обезцветена, чувствителна и капилярна кожа. Melavoid ™  е естествена, изсветляваща активна съставка, която намалява проблемните хиперпигментационни петна, а витамин С ревитализира, изсветлява неравномерния тонус на кожата и предпазва от свободни радикали.

VELNEA Шампоан манго и и папая, 500 мл

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Косата също ще се радва на малко внимание от ваша страна. Дайте ѝ го под формата на шампоан с екстракт от манго и папая, създаден специално да хидратира косата и да я направи изключително гладка. Подходящ е за всекидневна употреба, а екзотичният аромат мъничко ще ви напомня и за лятото.

VELNEA BODY CARE FRUITY TOUCH Душ гел мaлина и нар, 250 мл.

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Какво ще кажете за един протяжен горещ душ с аромат на малина и нар? Само хубави неща ще кажете, затова, ето го и него – душ гел с неустоим аромат на пресни плодове, едно реално удоволствие за сетивата, а и за кожата, която остава свежа и мека.


VELNEA YOUNG Мултифункционално сухо олио gold shine, 75 мл.

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

И все пак, колкото и да е мека след душ гела, кожата ви буквално ще „глътне“ това разкошно мултифункционално сухо олио, изобилстващо от златни частици – ей така, за разкош. Намажете се щедро и дори сложете по краищата на косата. Един път се живее, нека да е в повече злато!

FARO Боя за коса 4.56 Beaujolais, 75 мл.

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Ако косата ви настоява и тропа да бъде актуализирана в цветово отношение, дайте ѝ каквото иска, а то е тази дълготрайна интензивна боя, напълно покриваща белите коси. Обогатена е с маслиново, авокадово и бадемово масло, които подхранват в дълбочина и се раздават на максимум в грижата за косата ви.

DENT-A-DENT BLACK&WHITE Паста за зъби, 100 мл.

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Това че е зима, не означава, че зъбите ще ги мием отново чак напролет. Напротив, сега му е времето да им покажете най-новите тенденции, като тази иновативна формула с активен въглен, който има способността да абсорбира токсините от устата и да премахва петна без да уврежда зъбния емайл, осигурявайки свеж дъх. Dent-a-DENT ще запази естествената белота и блясъка на зъбите, а богатата пяна ще помогне за по-доброто им почистване. Пастата съдържа цинков цитрат, който работи срещу появата на плака и развитие на бактерии, почиства повърхностните петна и потиска развитието на микроорганизми в устната кухина. Натриевият флуорид пък спомага за предотвратяване на кариеси.

Ами това е! Скачайте до най-близкото Lilly Drogerie и за няколко минути ще сте напълно оборудвани с най-важните продукти за едно истинско глезено зимно изживяване вкъщи. Не забравяйте да се ориентирате по жълтото сърце – търсете го в магазина и то ще ви отведе до тези продукти, които винаги са на ниски цени – за вас и цялото ви семейство. И не се изненадвайте, ако на излизане се уловите, че си пеете наум „Качество, на което се доверявам. Продукти, които обичам“ - много хора го правят. Някои дори не само наум.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти