Как да различим жената, която си струва?

Как да различим жената, която си струва?
Снимка: Thinkstock

Милена Родригес

Имам клиенти мъже, които в един или друг момент от живота си са били заблудени и подмамени от начина, по който изглежда жената. Някои от тях са пропилели безкрайни часове и малки състояния да преследват жени, които са ги лъгали и са се отнасяли с тях като изтривалки.

Някои дори съжаляват, че не са се оженили за кандидатката, която не е точно физически привлекателна, но е "добра жена".

Няма "стандартен" лакмусов тест, който веднага да покаже дали жената е "добра жена" или е "една от онези". Това са просто няколко от нещата, за които трябва да следите, докато излизате с някое момиче/ жена:

1. Тя притежава приветлива усмивка, която не е изкуствена, а я има и в очите й - прозореца към душата й. Нейният поглед, а и цялото й същество, някак си "светват", когато влезете в стаята или се приближите до нея.

2. Тя ви позволява да бъдете себе си. Тя не иска да ви променя - да ви дава ново име, да ви поправя и наставлява, за да може да ви обича. Тя просто ви приема такъв, какъвто сте.

3. Тя искрено се радва на компанията ви. Не се страхува да помоли за нея и да каже, че й е приятно да бъде около вас. Чувството да сте до нея е сякаш сте с най-добрия си приятел, защото можете да бъдете себе си. Нямате усещането, че непрекъснато трябва да внимавате и да бъдете нащрек, да се опитвате с всички сили да я направите доволна и все нещо да не стига.

4. Тя прави усилие за нещата, които мисли, че ще ви зарадват. Тя е жената, която ще ви се обади, просто да ви каже "Здравей" или "Мисля за теб", макар че иначе е заета или изморена.

5. Тя е независима и сигурна в себе си. Тя няма нужда от постоянно внимание и не ви оказва натиск непрекъснато да храните самочувствието й.

6. Тя е до вас, когато сте добре и когато сте зле. Тя е щастлива, когато я водите на скъп ресторант и също толкова доволна, когато седи на дивана до вас, без да прави нищо.

7. Спазва обещанията си. Тя не играе игрички, а ви показва ясно какви са чувствата и позицията й по отношение на връзката. Отнася се към другите по начина, по който иска да се отнасят с нея.

8. Тя вярва, че една връзка е както вземане, така и даване.Тя не е винаги концентрирана върху себе си, а обръща внимание и на "нас" и "ние". Тя поема напълно своята част от отговорността за връзката.

9. Тя показва уважение към вас както насаме, така и пред хората. На нея й пука как другите ви виждат и как се отнасят с вас.

10. Тя е мила не само с хората, които ще й донесат полза, а се отнася с уважение и съчувствие към портиера, сервитьорката, просяка на улицата, към децата, възрастните и т.н. Това е знакът за това как ще ви третира, когато вече сте й сигурен и повече не се старае да ви впечатли.

11. Тя наистина иска да има връзка с вас, а не просто с "който и да е мъж". Тя говори позитивно за противоположния пол, но също така не е сляпа за неговите недостатъци.

12. Тя харесва нещата, които харесвате и прави усилие да се заинтересува дори от нещата, които вие обичате, а тя - не.

13. Тя не се притеснява и не е твърде горда да ви покаже колко ви обича. Тя ви дава любовта си, а също така и доверието си.

14. Тя е позитивна, доволна от себе си и живота си. Тя не се опитва да омаловажава или критикува другите жени, за да се покаже по-добра отколкото е в действителност.

15. Тя ви кара да се чувствате значим, дори с всичките ви грешки и недостатъци - и е щастлива, че сте се родили и ви има на тази земя!

Да, мъже, на този свят все още има добри жени. Сега вече знаете какво да търсите. Тя може да е просто под носа ви. Тя може да е жената на съседното бюро, която услужливо ви носи кафе и просто чака да я забележите. Или касиерката в банката, която се усмихва всеки пък, когато влезете. А може да е шефката, която наричате "кучка" - да, вицепрезиденката на вашата компания. Тя може да е всяка...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти