Гледане на кафе: как да разгадаете тайното послание на кафените зърна

Всеки може да разбере колко скоро ще бъдат разрешени трудностите, пред които е изправен, и какво трябва да се направи в настоящата ситуация. Простото гадаене на кафе на зърна ще ви помогне да отворите завесата на тайните и да получите ценни съвети!

Гадаенето на кафе на зърна трябва да се извършва в момент, когато имате нужда от ценни съвети или знание колко успешни ще бъдат делата ви. Експертите препоръчват гадаенето да се извършва в спокойна обстановка, така че никой да не наруши хода на церемонията.

кафе зърна
Снимка: iStock

Как се гадае на кафе

За да бъде гадаенето точно и полезно, е важно да останете сами и да се настроите, като произнесете на глас въпроса, който ви вълнува. В момента на гадаенето е важно да изчистите съзнанието си от други мисли, за да не нарушите неговия ход

След като всичко е готово, трябва да вземете 16 кафени зърна и да ги задържите за кратко в ръцете си, така че те да запомнят енергията ви. След това задавате въпроса си и хвърляте зърната върху маса или друга повърхност, от която не могат да паднат. Зърната, които са паднали с ръбчето си нагоре, се броят и гадаенето се тълкува по техния брой.

Ето какво искат да ви кажат кафените зърна:

Как да разтълкувате тайното послание на кафените зърна

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти