Как да избираме парфюм спрямо характера

Изборът на аромат е едновременно труден и доста объркващ, особено заради изобилието от парфюми днес, нали?

Психолози обаче твърдят, че спрямо характера си човек несъзнателно харесва едни аромати повече от други.

И тук се крие разковничето как да подберем правилния аромат за близката приятелка, за мама, за половинката ни или за нас самите, а новото видео от канала Natali's Beauty ни показва повече:

Например, твърди се, че на лъчезарните, смели и екстравагантни дами им подхождат свежите цветни аромати. Ако имате близка, с която общуването винаги е лесно, тя е много харизматична, весела и с чувство за хумор, изберете ѝ точно такъв аромат.

Ако избирате аромат за емоционална, душевно богата, много нежна, крехка и ранима жена, изберете ѝ по-нежните флорални нотки или парфюм, който ухае на чистота и простор. Именно тези аромати са предпочитани от жени, които може би изглеждат резервирани към света, но всъщност са много търпеливи и дипломатични.

Сладникавите плодови нотки в парфюма пък подхождат на активните и оптимистични характери. Ако тя обича да спортува, да се разхожда, винаги е много енергична – то определено трябва да заложите на цитрусовите аромати.

Снимка: Thinkstock

Малко по-тежките ориенталски ухания със загадъчни нотки на подправки подхождат на по-експанзивните жени, на тези, които обичат да казват какво мислят в очите, на искрените, честните хора. Тези жени са още перфекционисти и искат всичко да се случва по техния план.

Силните парфюми пък отиват на силните личности – амбициозните жени, свикнали да постигат всяка набелязана цел и да бъдат на върха. Спрете се на ориенталски, пикантни и дървесни парфюми, които са със силни трайни миризми.

Снимка: Thinkstock

И още - къде да впръскваме парфюма, за да е по-дълготраен и каква е разликата между ароматите за различните сезони - вижте в клипа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти