Тайните на нумерологията: как да изчислите своя източник на сила според датата си на раждане

жена числа номера нумерология мистично
Снимка: iStock

Всеки човек има нужда от енергийно зареждане. Нумеролозите разкриха къде всеки човек може да потърси допълнителни източници на енергия. За да направите това, трябва да извършите най-простите изчисления по дата на раждане.

Всичко, което трябва да знаете, е фактът, че човек не може постоянно да натиска газта и да върви напред. По време на пътуването до целта понякога трябва да спрете, в противен случай може да паднете до дъното.

Нумерологично изчисление

За да разберете откъде най-лесно да черпите сили, достатъчно е да разберете кое число управлява вашите енергийни потоци. За да направите това, трябва да съберете числата, които съставят датата ви на раждане, но не всички, а само деня и месеца на раждане. Например ако сте родени на 12 април: 1+2+0+4=7.

Оказва се, че в този пример номерът на покровителя, който контролира енергията на човек, е седем. Трябва да получите число в диапазона от 1 до 9, така че ако се получи например 13, повторете процедурата с полученото число, докато резултатът отговаря на условията: 1+3=4.

А в галерията ни можете да дешифрирате числото си:

Разберете своя източник на сила според датата си на раждане

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти