Създадено за Lilly Drogerie

Избери правилния път за себе си, избери щастието

Избери правилния път за себе си, избери щастието
Снимка: istockphoto

Как да се ориентариш в свят на удивително многообразие от възможности? Как да си сигурен, че онова, което избираш, е най-правилното за теб? Как да прекрачиш границата между плановете на теория и уверено да пристъпиш към живеенето на мечтания си живот?

Като пробваш, разбира се. Като казваш много повече „да” на възможностите около себе си, отколкото „не”. Като не си слагаш етикети и не се опитваш да си „представиш”, а реално опиташ какво е да работиш онова, което смяташ, че ти е мечта.

Ако си последен курс в университета или наскоро си завършил(а), може би ти е трудно да видиш ясно пътя си напред. Може би ти се струва, че пред теб има повече затворени врати, отколкото отворени и може би ти се иска, също като Пипи, да не беше пораствал….

Горе главата, възможностите са около нас, само да имаме очи да ги намерим. Ето например в „Лили Дрогерие“ обявяват мениджърска програма точно за хора в началото на своя професионален живот, които са готови да се учат, да работят в реална среда и да постигат истински цели, с които да направите любимата си верига дрогерии още по-успешни.

Стажантската програма е 6 месеца и по всичко личи, че ще е интересен, положителен и свеж начин да започнеш кариерата си.

Ето какво ще ти се случи, ако те одобрят за програмата #АЗСЪМЛИЛИ:

- Ще ти предоставят предварително изработена програма, с конкретни цели и стъпки на действие.

- Ще работиш в доказан и утвърден екип от хора, с богат опит в сферата на търговията.

- Ще се запознаеш в детайл с бизнес средата и културата на работа в „Лили“;

- Ще получиш 6-месечен стаж, с трудов договор и месечно възнаграждение;

- Ще получиш възможност за постоянна позиция след успешно завършена програма.

Нещата между теб и #Лили ще се получат отлично, ако имаш интереси в областта на търговията и искаш да работиш в международна компания.

Защо точно в „Лили Дрогерие“ ли?

За 13 години „Лили“ се превърнаха в една от най-разпознаваемите вериги за козметика и стоки за дома. Защото имат над 100 магазина в страната и защото са международна компания. А когато решенията ти подобряват показателите не само в един магазин в един град, а на цяла верига в няколко държави, ясно разбираш колко много всъщност можем да моделираме бъдещето така, както го виждаме и да се радваме на резултатите от труда си.

Да, може би звучим малко като майстор Йода, макар и с нормални изречения, но се надяваме наистина да те вдъхновим да кажеш „ДА” на едно вълнуващо, смислено, положително, интргигуващо начало на кариерата си като мениджър в „Лили Дрогерие“.

Виж как да кандидатстваш тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти