Интриги и опасен чар ще провокират лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Тази седмица пластовете в отношенията на лекарите в „Откраднат живот: Антитела“ ще се разместят за пореден път с появата на нов герой – доктор Лилия Куртева, която зрителите видяха за първи път в последните епизоди на миналия сезон. Бившата съпруга на доктор Пенев ще се окаже в болницата за по-дълго, отколкото той би желал, а това ще доведе до поредица от междуличностни ситуации.

Интересът на доктор Чилингирова към Фотев ще продължи да нараства, а притесненията на Борис ще го доведат до сериозни разговори с всички замесени в необичайната ситуация. Категорчният бизнесмен ще предприеме нови действия, които ще включват смела покана и ултиматум за показанията на Цонев. Критичното състояние на бившия директор на „Св.Анастасия“ ще провокира доктор Кръстева да потърси Цвети и да я помоли за съдействие в битката с животозастрашаващия вирус.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Първи стъпки към Кая ще направи доктор Хаджихристев, който ще покаже своя интерес и желание да я опознае. Сестра Райкова ще трябва да се изправи пред себе си и да реши дали е готова да продължи напред или трябва да отхвърли предложението на своя колега.

Ще попадне ли Нора в плен на чара на Фотев? Ще успее ли професор Цонев да се възстанови? Ще има ли нова любовна история в „Св. Анастасия“? Зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Откраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.  

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти