История за сила и обич: инфлуенсърката, която се гримира с краката си

Бунтида Чиналонг, позната още като "Faii Using Foot Wearing Makeup", е инфлуенсърка от Тайланд, която е инвалид. Бунтида е родена без ръце и има само един цял крак. И все пак, момичето не се смята за инвалид, защото семейството ѝ не я е отгледало като такъв.

Тя добива огромна популярност, след като публикува в интернет видео, на което се гримира, държейки гримовете си със своя крак. Видеото става вайръл на мига и обикаля целия свят.

Днес Бунтида е на 23, има 6 милиона последователи и споделя, че нищо не може да я спре.

"Просто съм родена така - без ръце, без един крак. Никой не знае защо. Казали са на майка ми да ме остави в сиропиталище след раждането, други дори са я посъветвали да ме убие, но тя е казала, че никога няма да ме изостави. Благодарна съм на родителите ми, че са ми дали шанс."

"Виждам себе си като нормален човек, който може да направи всичко. Не смятам, че съм увредена, че съм инвалид:, споделя още тя."Семейството ми ме отгледа по този начин. Казаха ми да използвам крака си вместо ръка. Казваха ми, че мога да постигна всичко. Гледаха на мен като на нормално дете."

Бунтида споделя, че родителите ѝ никога не са се срамували от нея:

"Майка ми и баща ми казваха, че хората ме зяпат, защото съм много красива. Че съм специална и уникална."

"Всичко се промени, когато бях в гимназията. Качих видео в интернет, на което се гримирам с крака си. За мен това беше напълно нормално, но хората го сметнаха за страшно интересно. Идваха да ме снимат от различни телевизии и да разказват историята ми."

Бунтида успява да преодолее много пречки и бариери пред себе си и да стане успешна, благодарение на своя устрем и чувството си за хумор.

През 2021 година тя дори пуска свой козметичен бранд, който управлява сама и е решена физическото ѝ състояние да не ѝ пречи да го развива. Голямата ѝ мечта е да купи къща за родителите си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти