Играй и спечели новата книга на Димитър Калбуров - "Едно кило риалити"

Играй и спечели новата книга на Димитър Калбуров - "Едно кило риалити"
Снимка: netinfo

Преди няколко дни ви разказахме за новата книга на един от най-актуалните български писатели Димитър Калбуров. Тя носи името "Едно кило риалити".

"Едно кило риалити" е третата книга на Димитър Калбуров. След предните му две книги "Помниш ли" и "Мамка му" сега авторът представя много житейски мъдрости за взаимоотношенията между мъж и жена, като текстовете са поливалентни и могат да са полезни и на двата пола. Мъжете ще научат какво никога не трябва да казват на една жена, а жените – как най-ефективно да вбесяват мъжете.

Книгата включва наръчници за слава, за музикални хитове, за абитуриенти, за необвързани, за първи срещи, много практични съвети как да разкарате гаджето, как да отворите чалготека, как да бъдете перфектният шеф, както и подробни, но абсолютно безсмислени анализи на всичко, което виждат потребителите във Facebook.

Читателите ще научат също подробности за приключенията на един класически Гошо на олинклузив почивка в чужбина, за последвалото отваряне на собствения му хотел в Равда – "Гошо Палас 72", за приключенията на благородник на Къмпинг Градина, както и за Дядо Коледа, който се мести да живее в столичния квартал Люлин.

Снимка: netinfo

И тъй като изненадите при нас никога не свършват, днес ние ви поднасяме поредното предизвикателство: да участвате в нашата нова игра, в която можете да спечелите една от десет книги "Едно кило риалити".

За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на въпроса "Коя поред книга е "Едно кило риалити" за Димитър Калбуров" и да ни изпратите верния отговор на редакционния имейл edna@netinfocompany.bg (в имейл, озаглавен "Едно кило риалити")

Освен верния отговор на въпроса "Коя поред книга е "Едно кило риалити" за Димитър Калбуров", трябва да ни напишете вашите 3 имена, възраст (над 18 години), от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка.

Играта продължава от днес, 24.11.2017 г. (петък) до 23:59 ч. на 28.11.2017 г. (вторник).

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип на 29.11.2017 г. (сряда) и обявени в Edna.bg чрез статия в рамките на същия ден.

Снимка: netinfo

Участниците се състезават за 10 книги "Едно кило риалити", всеки победител ще спечели по 1 брой от новата книга на Димитър Калбуров.

Екипът на Edna.bg пожелава успех и късмет на всички читатели! Очакваме вашите верни отговори на редакционната ни поща.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти