Идея за приключенски семеен филм: Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

В трогателното приключение на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух, момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. И сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.

Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Кристофър е забравил идиличното си детство, прекарано с откровената, обожаваща мед мечка и приятелите й. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.

След злополучен инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи... защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб.

Приключенският филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух е режисиран от номинирания за „Златен глобус“ Марк Форстър (Пътят към Невърленд) по сценарий на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за „Оскар“ Алисън Шрьодер, по история на Пери, базирана на героите, създадени от А.А. Милн и Е.Х. Шепърд.

Снимка: netinfo

Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър заедно с Рене Уолф и Джеръми Джонс, които са изпълнителни продуценти. Звездата във филма и носител на „Златен глобус“ е Юън Макрегър в ролята на Кристофър Робин; номинираната за „Златен глобус“ Хейли Атуел (Агент Картър) пък играе съпругата му - Евелин; Бронте Кармайкъл е в ролята на дъщерята на Кристофър Робин Маделин; носителят на награда "Еми" Марк Гатис (Шерлок) се превъплащава в Джайлс Уинслоу, шефа на Робин. Във филма могат да бъдат разпознати гласовете на: Джим Къмингс (Мечо Пух) като Мечо Пух и Тигър, трикратния носител на „Еми“ Брад Гарет (Всички обичат Реймънд) като Йори; номинирания за „Златен глобус“ Тоби Джоунс (Хари Потър и Стаята на Тайните) като Бухал; Ник Мохамед (Марсианецът) като Прасчо; носителя на „Оскар“ Питър Капалди (Д-р Кой) като Заек и номинираната за „Оскар“ Софи Оконедо (Тайният живот на пчелите) като Канга.

Дисни разказва историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната кратка версия на Мечо Пух и Меденото дърво с участието на героя Кристофър Робин, която е последвана от късометражните филми Мечо Пух и Ветровития ден и Мечо Пух и Тигър. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филми и много заглавия на DVD.

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ще завладее кината на 3 август. 

картинка мобилно приложение една апп
Снимка: Edna.bg

картинка мобилно приложение една апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти