Янина Кашева: „Доктор Кръстева премина границата на възможностите си“

„Доктор Кръстева дава твърде много на другите и в един момент това й се отрази. Когато минем границата на възможностите си, стигаме до аварийна ситуация“, разказа актрисата Янина Кашева в „На Кафе“, броени часове след като доктор Кръстева получи инсулт в предишния епизод на най-успешния български медицински сериал.

„Щастлива съм, че героинята се развива толкова интересно. Предизвикателството пред този образ стоеше от самото начало – още с размяната на двете деца и появилата се зависимост“, допълни тя. Една от големите теми за доктор Кръстева в „Откраднат живот: Любовта лекува“ е именно любовта в зряла възраст, която героинята срещна в лицето на професор Цонев. Дали ще успее да се справи с кризата и как ще продължи историята със сродната ѝ душа – зрителите ще разберат по време на големия финал, утре вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Янина Кашева Откраднат живот
Снимка: NOVA

Иновативен метод за лечение ще бъде приложен на доктор Кръстева в предстоящия епизод на хитовия сериал тази вечер. Доктор Грънчарова и доктор Огнянова ще се изправят една срещу друга в най-голямата битка – за попечителството на бебето Диана. В сложната ситуация ще бъде замесен и доктор Табаков, който ще се изправи пред морална дилема в укриването на своята роля в историята. Доктор Карагьозов и Дарина ще имат нов сблъсък, а Пепе ще се окаже неволен свидетел.

Ще се промени ли отношението на детето към неговия баща? Ще бъде ли ракрита тайната на доктор Табаков и какво ще се случи с доктор Кръстева, ще научите по време на финалите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Гледайте предстоящия епизод тази вечер и дългоочаквания финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ утре вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на Oткраднат живот във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.    

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти