Хората с кръвна група 0 - техния характер и тяхната съдба

кръвна група
Снимка: Istock

Това са уверени и горди хора. Може да ги разпознаете лесно, защото са общителни, енергични и откровени. Ако имате познати, които винаги реагират смело на риска, значи може би кръвта в техните вени ги прави такива "герои".

Слабите черти на характера могат да бъдат проявите на ревност, примесени с желание за притежание или силна доза перфекционизъм.

Идеалната професия за тях е тази, свързана с комуникация. С желание и лекота могат да работят в сферата на търговията, киното, телевизията.

Индивидът от кръвна група О е социално същество - екстроверт и не би могъл да живее сам. Той е много общителен и има много приятели. Обича да има събеседници, които да го изслушват. Въпреки това има строго развито чувство за йерархията в обществото.

Той е пълен с амбиции и естествената му среда е социалното съревнование и тъй като е настъпателен, не се колебае да използва другите за своите цели. Въпреки това, човекът от типа О има нужда от ориентири. Той не може да живее без строго установени норми - писани и неписани закони, таблици, строги семейни и професионални структури, точни планове и т.н.

Той е умен и проницателен човек, който подрежда мислите в главата си, често изхвърляйки подробностите. Методът на елиминирането, който използва, може да доведе до неточни преценки и необмислени решения, въпреки че при него доминират логиката и разумът.
Това е най-добрият лидер.

Той е енергичен, проницателен, практичен, упорито преследва целта си, знае да командва и това му допада. От тип О са повечето политически лидери, дейните генерални директори, висшите военни, изявените спортисти и преуспяващите предприемачи и индустриалци. Такъв човек е силен в сделките и умее да управлява като дозира реализъм и въображение. Ако съзнава недостатъците си, се допитва до другите.При кръвна група О възпитанието играе решаваща роля. Обикновено е добър ученик, ако обучението не е много абстрактно, защото големите идеи го изморяват. Той обича материалните, осезаемите неща. Динамичен е и не обича да му се поставят строго ограничения, макар че ги спазва по необходимост.

Понякога типът О лесно може да бъде убеден да приеме дадено решение, което после възприема като свое. Той е неосъзнат крадец, защото с лекота си присвоява чужди идеи, проекти и инициативи и поради вродената си действеност често ги реализира.
Има силно развит инстинкт за самосъхранение и полага всички усилия да си осигури стабилен личен живот. За него социалното благополучие означава интегриране в обществото.

Билки и микроелементи, които подпомагат преодоляване на блокираното състояние чрез засилване на връзката с основния жизнен поток.
Да се преодолее блокираното състояние означава да се възстанови частично изгубената връзка с основния жизнен поток и да се възстанови вътрешната любов, хармония и равновесие. За да постигнат това, хората от кръвна група О могат да си помогнат чрез билки, минерали. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти