Хайде на концерт в събота вечер

Сцената обича талантливите личности като Рут
Снимка: Михаил Новаков

На 25 май певицата Рут ще представи новата си песен "Виждам те" в "Sofia Live Club". Работата по нея продължила няколко години, тъй като все нещо се случвало и парчето не можело да види бял свят, както разказва самата певица.

В момента Рут е на финалната права с втория си албум, който бе записан в Холандия. И тъй като всички песни в него са на английски, певицата е решила да подари нещо специално и само за любимата си българска публика, преди да я срещне с предстоящия си албум.

"Виждам те" има и свеж, цветен клип, който екипът - с главни действащи лица Деница Даскалова (режисьор) и Дамян Димитров (оператор), засне за един ден, в седмицата на премиерата на песента. Стилист и сценограф на видеото към парчето е Ева Вентова.

Утре вечер Рут и музикантите, с които тя се качва на сцената на всеки свой лайф, ще изсвирят "Виждам те" за първи път на живо. Песента е с различен заряд и много лятно звучене. Клипът към нея бе заснет на една колоритна улица в кв. "Захарна фабрика" и в романтичното и красиво студио "Tango&Pepper", а снимките отнеха точно 15 часа.

С тази песен Рут би искала да предаде и още едно послание към своята публика и приятели – да се опитат да виждат по-дълбоко и отвъд очевидното, да се вглеждат в себе си, в другите и по-често да имат по-ясна представа за случващото се около тях, базирана на по-обстойно наблюдение и преценка.

Идва лято и е време за нещо свежо на път към морето или в идните топли вечери. "Виждам те" е подходяща и за танци, както ще се убедят присъстващите в клуба в съботната вечер.

* Концертът на Рут започва в 22,00 часа, а цената на единичен билет е 10 лв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти