Рут Колева издава нов диск

Сцената обича талантливите личности
Снимка: Михаил Новаков

Понеже познаваме Рут Колева, няма как да не споделим, че тя е от малкото млади български изпълнители, които не хленчат постоянно, че музикалният ни живот е като "тъжна песен". Вместо това тя е избрала да търси и да намира начини как да реализира любовта си към музиката и постоянно да я споделя на различни малки и големи сцени по света и у нас.

Поредното доказателство за нейната добре свършена работа е новият й минидиск "Future Sweet", като песните от него ще бъдат представени с концерт на 14 септември от 22,00 часа. Това ще бъде и първият за есенния сезон лайф в столичния клуб "Sofia Live Club".

Събитието ще посрещне почти всички музиканти, изпълнители и композитори, работили съвместно с Рут върху петте парчета ("Slow Fire", "Нищо Друго", "Heartful", "Moving Forward" и "Heaven"), включени в диска.

Точно в 22,00 часа ще стартира сетът на познатия герой от софийската клубна сцена DJ Мартен, а след него на сцената заедно с Рут ще се качат Теодор Иванов (барабани), Елена Ангелова (перкусии), Стоян Джаферов (китара), Симеон Петрунов (бас), Филип Александров (клавишни), Волен Милчев и Ралица Николова (беквокали).

Онези пък, закупили билет за лайфа предварително, ще си тръгнат под ръка с диска "Future Sweet", лично подписан от Рут. За всички останали посетители в "Sofia Live Club" компилацията ще е достъпна на специална цена от 5 лв.

В момента изпълнителката на "Близо" е в Амстердам, където подготвя втория си албум. Тя ще се върне в София специално за концерта на 14 септември и още на следващия ден заминава отново за холандското студио, в което текат записите на новите й песни.

Билетите за концерта-промоция са в продажба на eventim.bg за сумата от 10 лв., а цената на входа пред "Sofia Live Club" също ще е толкова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти