Студеното време е предпоставка за повече активности на домашен терен

Идилията е пълна
Снимка: vesti.bg

Помните ли онези години, когато видеотеките общо взето бяха единственото място, за да намерим някой по-сносен и сравнително актуален филм. Да, обаче дойде времето на интернет и лека-полека този тип магазини останаха в миналото. Сега всички бързаме за някъде, гоним графици, гледаме деца, преследваме кариери и искаме максимално улеснен достъп до услугите, които ползваме.

Ето защо се появяват и такъв тип телевизионни функционалности като "М-Тел Домашна видеотека", позволяваща ни само с няколко кликвания на дистанционното управление да се гмурнем в близо 100 нови филмови заглавия, които биха могли да уплътнят по забавен начин нашите семейни вечери. Тази услуга е особено подходящ вариант за студените месеци, които вече са факт, защото тогава най-малко ни се мърда от вкъщи, а пък скуката под домашен арест никак не е за предпочитане.

Избирането на желания филм, без да мърдаме от канапето, е добре позната опция по света, като от нея се възползват над 934 млн. абонати на цифрова телевизия в Европа и САЩ. Замислете се как много често не ви се излиза от дома, защото времето навън е заковало минусовите температури, а на вас ви се гледа готин и нов филм, който така и не намирате след поредното превъртане на цялата палитра от телевизионни програми. Интернет също е решение, но много често се чака повече за изтегляне на филм, а качеството прилича по-скоро на аматьорски заснет клип.

Така че, ако искате филмът ви да е с подобаваща картина, "М-Тел Домашна видеотека" отговаря на този критерий.

Новата услуга се предлага от М-Тел съвместно с Мегалан Нетуърк (Megalan Network) и Спектрум Нет (Spectrum Net) чрез платформа за предоставяне на цифрова телевизия, която телекомът притежава. "М-Тел Домашна Видеотека" е достъпна за всички абонати на цифрова телевизия от М-Тел и Мегалан Нетуърк, а услугата се разпространява с най-богатият пакет от телевизионни и радио канали, включващ над 160 програми, които имат и възможност за родителски контрол.

Изборът на отделните заглавия е като детска игра, защото са разделени в рубрики "Безплатни", "Промоции", "Нови" и жанрови категории "Комедия", "Драма", "Трилър" и други, като към всички тях има и прикачен трейлър, който ще улесни подбора ви, ако се колебаете. Освен гореспоменатите 100 филма, съвсем скоро към тях ще бъдат добавени и още 600, така че ще имате доста качествен филмов материал за гледане в бъдеще.

Но след като говорим за филми, ще е редно да споменем и няколко предложения от каталога на "М-Тел Домашна Видеотека", сред които са "Речта на краля", "Войната е опиат", страховитата поредица "Убийствен пъзел" или романтичните "Моите боровинкови нощи", "Любовта се случва'' и ''Последен шанс, Харви''. Не е пропуснато и съвременното българско кино с ленти като "Лов на дребни хищници" и "Сбогом, мамо".

Много често менютата за навигация ни вкарват в един безкраен лабиринт, от който няма излизане, затова на този сайт ще намерите лесни инструкции как да си изберете филм. Сред допълнителните функции, които "М-Тел Домашна Видеотека" предлага са Иновативен програмен справочник, Времево изместване, Картина в картината и други.

За да не хвърляме неразбираеми понятия насам натам, поясняваме, че Програмният справочник дава нагледна информация за програмите на различните канали, като позволява те да се сортират в отделни категории и пази данни за отминали предавания в рамките на 14 дни. Времевото изместване служи за спиране на филма, чрез "Пауза бутон", а с помощта на тази опция може също да връщате предаване назад, което се излъчва в реално време, или да проследите минало тв издание, което сте пропуснали.

Оттук нататък не ви остава друго освен да напълните купите с пуканки, да пуснете завесите, да приглушите осветлението и да пренесете обстановката от киносалона в домашни условия.

За да улесните избора на филм, може да посетите новата ни секция "Домашна видеотека" и да си харесате филм по ваш вкус.

Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти