Грешките, които най-често допускаме в интериора на дома ни

Грешките, които най-често правим в интериора у дома
Снимка: Thinkstock

Като място, на което обичаме да се отпуснем след дълъг работен ден, дневната е мястото, на което се изложени едни от най-красивите ни вещи. Понякога обаче се стига до ситуация, в която вместо да превърнем любимото си място от дома в по-удобно, то става точно обратното.

Претрупано от вещи, събиращи прах, ненужни аксесоари, които по-скоро не са съчетани добре, твърде много картини и снимки. Накрая се оказва, че вещите са "превзели" пространството, което в последствие ни натоварва - емоционално и физически... все някой трябва да почисти всичко това. 

Често се случва, фокусирайки се върху вижданията и разбиранията си, но без да знаем основните правила при обзавеждането на дома, да допуснем резултат, който е далеч от очакванията ни за красота и уют.

За да не се случват подобни гафове, събрахме най-честите грешки, които не трябва да правим, когато решим да променим дневната си.

Не е нужно да наемем интериорни дизайнери за всичко. В интернет има достатъчно сайтове, които пишат и показват лесни трикове, с които да превърнем обичаното място в стилен до, отразяващ същността ни.

Най-често допусканите грешки в интериора у дома

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти