Гадание по картинки: разбери какъв човек си бил в миналия си живот

жена облаци мистично магично магия рокля
Снимка: iStock

Гадаенето винаги е привличало хората. С негова помощ всеки може да погледне не само в бъдещето, но и в миналото, да придобие интересни знания, да постигне просперитет и да опознае себе си на по-дълбоко ниво.

Всяко гадаене по картинка използва шестото ни чувство. Хората са свикнали да разчитат на основните – зрение, слух, обоняние, но интуицията често ни предлага правилното решение.

Помните ли чувството на дискомфорт, което сте изпитвали преди вълнуващи събития? Сякаш сърцето ви усеща промяната и се опитва да ви предупреди? Това е интуицията, която винаги ни помага да разберем какво се случва около нас, да изберем правилната посока и да избегнем неприятности.

Езотериците вярват, че всеки може да развие своята интуиция. За да направите това, трябва да тренирате и никога да не пренебрегвате възникващите чувства и емоции.

За да разберете кой сте били в миналия живот, просто изберете една от шестте картинки. Не мислете логично и не се опитвайте да познаете какво се крие в описанието. Отпуснете се и се абстрахирайте от външния шум. Без разсейване погледнете снимките за няколко секунди. Сърцето ще ви подскаже правилния избор.

картинки минал живот
Снимка: iStock

А сега прочетете какъв човек сте били в предишния си живот и как да приложите даровете на миналото в сегашния си:

Какъв човек си бил в миналия си живот

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти