Нумерологична прогноза: ето кои са най-успешните дни през октомври

жена мистично магия
Снимка: Istock

Нумерологията е наука за числата. Специалистите в тази област направиха своята прогноза за това какъв ще бъде предстоящият октомври и кои дни от този месец могат да се считат за благоприятни.

Експертите определят ​​октомври като месец на големи възможности и късмет. Числата в това отношение ще играят важна роля. Опитайте се да внасяте доброта и светлина в света, както и да следвате петте важни принципа на визуализация и ще увеличите шансовете си за успех този месец.

Числото покровител на октомври

За да разберете кое число ще управлява през октомври, трябва да извършите прости нумерологични изчисления. Трябва да съберете номера на месеца с номера на годината. Октомври е десетият месец, така че получаваме: 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5. Месецът ще се управлява от Петицата. Тя е символ на хармония и равенство, както и число, което помага на човека да разбере тайните на Вселената и природата.

Този месец ще бъде благоприятен за хора, които умеят да не се предават, срещайки трудности по пътя си. Големи проблеми могат да имат тези, които винаги се отказват от нещата, които са започнали, просто виждайки проблеми на хоризонта. Нищо не е невъзможно, особено сега, когато енергията на числата благоприятства новото начало.

Най-добрите талисмани на октомври

Числото пет се съчетава добре с цветове като бордо, тъмно синьо, тюркоаз. Тези нюанси ще бъдат най-благоприятни. От камъните-талисмани трябва да се даде предимство на минералите на елементите на Огъня и Въздуха. Те включват карнелиан, кехлибар, топаз, сапфир, тигрово око, розов кварц.

Ето и кои са най-добрите и успешни дни на октомври:

Най-добрите и успешни дни на октомври

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти