Edna на 4: Радвам се на простите неща

Edna на 4: Радвам се на простите неща
Снимка: Thinkstock

Бог – най-светлия лъч в живота, най-верния спътник, най-доверения приятел, най-нестихващата надежда, най-истинската обич, най-прекрасния родител, най-мъдрия преподавател, най-уповаващата вяра и най- точно най-висшата форма на добродетел.

Двете най-невероятни жени в живота ми – майка ми и сестра ми, които ми служат за пример и ми показват честността, трудолюбието, усърдието, истинската обич, добросърдечието, прошката, умилението, самостоятелността, силата на духа. Те ми дават надеждата, че мога да бъда истинска стойностна жена, която може да се гордее със себе си.

Значимите хора: Възхищавам се с цялото си сърце на хората, които са загърбили себе си, за да помогнат на други хора – пожарникари, военни, журналисти, хората в бежанските лагери, хората, помагащи на други в беда. Те забравят своите грижи, забравят страха, които изпитват, забравят неудобството, забравят за максимализма, забравят за финансовото облагодетелстване, „забравят своя крак, ръка…“ и се впускат да спасяват другите. Те са нашите герои!

Ритуалите, казано с една дума: Радвам се, когато сутрин изпия една чаша горещо кафе. Радвам се, когато чуя любимата си песен. Радвам се, когато се поглезя и си направя маска за лице. Радвам се, когато усетя малката иконка в джоба на якето си.

Радвам се, когато се прибирам от работа и винаги ме посрещат на вратата и ми се радват. Радвам се, когато някое улично кученце ми се зарадва. Радвам се на простите неща, които създават моята рутина и ме вдъхновяват за всеки нов ден.

От Ивлена Кърчева

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Пътуването, любовта, приятелството

Жаждата за живот!

Майката, любовта, децата и цветята

Любимата, работата, приятелите, коняка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти