Edna на 4: Жаждата за живот!

Edna на 4: Жаждата за живот!
Снимка: Thinkstock

На първо място ме вдъхновява любовта. Любовта във всичките и форми.

Вдъхновява ме любовта между мен и партньора ми, между членовете на семейството ми, любовта към пътуванията, към спорта, към хубавата храна, към музиката, към света. Но най-много ме вдъхновява любовта към самия себе си. Без нея всяка друга би била загубена кауза.

Номер две е за самоусъвършенстването. Нещото, което малко хора разбират. В крайна сметка, добро и лошо, малко и много са относителни понятия, те зависят от личната преценка. Пътят напред – към едно по-добро, умно, способно АЗ е това ,което ме кара да се будя сутрин.

Номер три е за приятелството и подкрепата. Защото е толкова чудно как без тях сме загубени. Защото приятелството е безкористно, когато е истинско, то е най-ценният ни дар. Връзките се рушат лесно, но приятелството е като скала!

Номер четири е за жаждата за живот. Това е нещо, което малко хора притежават. И казвам живот, а не съществуване. Разликата е огромна. Вдъхновява ме желанието да изпиеш всичко от този дар, без да губиш вярата, че ,,Винаги има смисъл да се живее!’’

От Хрисула Къчева 

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Любимата, работата, приятелите, коняка

Животът с многообразието и чудесата си

Есенна сватба, близки хора, любов, Барселона

Вдъхновението е навсякъде

Нещата, които ме вдъхновяват

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти