Edna на 4: Нещата, които ме вдъхновяват

Edna на 4: Нещата, които ме вдъхновяват
Снимка: Thinkstock

Ето и edna от първите участници в играта ни с прекрасен текст, посветен на 4-те неща, които вдъхновяват!

Няма нищо по-хубаво от това човек да усети прилив от енергия извираща от цялото му съзнание и същество. Нещата, които ме карат да се чувствам по този начин са:

Слънчев ден – няма нищо което да се сравни с гледката на слънчеви лъчи, прокрадващи се през прозореца още от сутринта. Огрята стая и усещането за топлина е като „слънчев заряд“ за едно щастливо и позитивно начало на деня.

Щастливо куче – въртящо игриво опашка, миловидно изражение и подскачащо към теб… Как да останеш безразличен към такова чисто създание.

Любовта е най-могъщото вдъхновение. А когато я получаваш безкористно е възможно да те извади и от най-дълбоките душевни ями, в които се случва да попадаме.

Аромат на пролет – топъл вятър носещ приятен аромат на пролетни цветя. Още едно вдъхновение, което си заслужава всеки да усети, да се отпусне максимално и да му се наслади с всяка молекула от съществото си. Природата е магия и вдъхновение за живот.

Щастлив момент с любими хора – няма значение къде си, кое време на годината е, на колко години си, пол или раса…….имаш ли споделени приказни моменти с най-близките си хора, то си е заслужавало да изживееш деня си. Всеки един такъв миг е причина да искаш да се събудиш и на следващия ден.

С пожелание всеки да има вдъхновение за живот и да има възможност да го споделя с човека с когото иска!

От Десислава Максимова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти