Edna на 4: Есенна сватба, близки хора, любов, Барселона

Барселона
Снимка: Thinkstock

В контраст с днешния „цветен“ дамски празник и с настъпващата пролет, не мога да не споделя с вас любовта си към есента.

Обичам есента, обичам цветните листенца, „килимчетата“ по пътищата, свежият октомврийски ветрец, играещ си с косата ми. Обичам дъждовните есенни капки, падащи стрелглаво от тебето и разбиващи се в прозореца ми. Обичам аромата на гората, „отключен“ от същите тези есенни капки дъжд.

Вдъхновена съм... Щастлива съм... Мечтая...

Любовта ми към есента ме вдъхнови да организирам бъдещата си сватбата именно през този сезон – през октомври. Онази сватба, която чакам с притаен дъх, онази, която е чак след едни дълги седем месеца, онази, която ей сега ще дойде... Онази есенната сватба.. Онази сватба.. Моята сватба.. С моят съпруг.. С новия пръстен на дясната ръка.. С бялата рокля..

Вдъхновена съм... Щастлива съм.. Мечтая..

Окрилена от мисли за роклята, се сещам за хората, които ще бъдат гости на сватбата, любимите хора. Тези, които ще бъдат до мен и ще се радвам заедно с мен. Тези, чиито усмивки ще „запечатим“ в артистични фотоси за спомен. За поколенията.

Ммм.. Вдъхновена съм... Щастлива съм.. Мечтая...

Мечтая за пътешествие. До къде? До онази красивата, страстната, слънчевата страна. Коя? Онази прелестната! С големия стадион, с аквариума, с парковете, с плажа.. Онази.. приказната! Онази с църквата – каталунската.. Готическата църква.. Коя ли? Барселона!

Ще дойда, Барселона! Мечтая..

Есенна сватба, близки хора, любов, Барселона – Вдъхновена съм! Щастлива съм! Мечтая!

От Христина Димитрова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти