Една квартира в столицата и безброй мечти

Една квартира в столицата и безброй мечти
Снимка: Thinkstock

Първият риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ” ще направи своята премиера на 29 септември /вторник/ от 22.00 ч. само по Нова. Точно тогава една квартира в центъра на столицата ще отвори врати, за да ни покаже как девет души преследват мечтите си и търсят своето място в големия град.

Иновативният проект ще ни срещне с живота на група млади хора, готови да споделят заедно трудностите, радостта, любовта и предизвикателствата, които ги очакват по пътя към големите мечти. Кои обаче са те и как изглеждат техните истории? Нова телевизия и продуцентска къща „Идалго Прадакшънс“ разкриват ексклузивно малко повече подробности за трима от героите, с които зрителите на Нова ще се запознаят на 29 септември, точно в 22.00 ч.

Собственикът на квартирата, в която живеят героите на "София - Ден и Нощ", се казва Боби. Той самият също живее в квартирата. Боби е хазяинът и „бащицата” на цялата компания, по-голям и по-мъдър е от всички. Опитва се да налага дисциплина, но същевременно да бъде приятел на всеки един от наемателите си.

Боби е бивш кик боксьор, който сега се занимава със собствен бизнес - малък автосервиз, където работи с удоволствие. Той е строг и безкомпромисен, но с голямо и добро сърце, с което е заслужил уважението на всички, ползва се с най-голям авторитет в квартирата. Навремето Боби е изоставил семейството си, още докато жена му е била бременна - нещо, което сам оценява като грешка и му тежи до ден днешен.

От брака си той има 18-годишна дъщеря, с която се опитва да започне отношенията си на чисто, което се оказва трудна задача. Макар на младини да е правил доста щуротии, с годините Боби е научил своите уроци и е осъзнал, че семейството и приятелите са преди всичко. Поучил се от грешките си, днес Боби е бащата, опитващ се да намери пътя към дъщеря си, и човекът, готов винаги да помогне и да се отзове.

Друг интересен образ в квартирата е Поли - красиво и талантливо момиче от Плевен, което мечтае да пее. Тя винаги е била принцесата на татко и животът до този момент не я е сблъсквал с особени трудности. Дошла е в София, защото е сигурна, че от там ще й бъде по-лесно да влезе в музикалния бизнес. Поли е оптимистът на квартирата.

Колкото и трудности да среща в ежедневието, тя никога не губи вяра. Мечтае да покори голямата сцена и да запише собствено парче. Големият град й предлага много възможности, но и поредица от трудни изпитания. Но мечтаната кариера на певица започва да изглежда все по-далечна в София, където почти никой не се интересува от мечтите и проблемите на другия.

Любовни и професионални разочарования, романтика и огорчение са малка част от емоциите, които съпътстват Поли в желанието ѝ да върви напред и да бъде щастлива. Дали премеждията ще калят нейния характер и дали ще я научат да бъде по-силна и по-самостоятелна? Или безкрайните трудности в големия град ще унищожат нейните мечти и ценности?

В квартирата на "София - Ден и Нощ" живее и Дани - мъжът, на когото жените трудно устояват. Дани е чаровникът, дошъл в столицата от Лом, за да се докаже като най-добрия фотограф. Той е творецът на квартирата - талантлив, пълен с идеи и безспорно неустоим за дамите. Именно той се оказва в центъра на сложен любовен триъгълник в квартирата, който ще промени отношенията на всички.

Свикнал да се забавлява и да взима максимума от живота, Дани бързо ще трябва да порасне и да разбере в какво се превръщат мечтите и какво означава да бъдеш отговорен.

Кои ще бъдат останалите герои, пред какви трудности и изпитания ще ги изправи столицата, ще разберем с премиерата на първия риалити сериал за живота в големия град – „София – Ден и Нощ”, 29 септември, от 22.00 ч. по Нова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти