Единствен по рода си духовен пътеводител ни помага да преборим стреса

жена светлина мир
Снимка: iStock

Как да изхвърлим негативизма от живота си завинаги? Как да се справим с драмата? Как да овладеем симптомите на посттравматичен стрес и безпокойство? Как да постигнем вътрешен мир и да балансираме живота си?

Отговорите на тези и много други въпроси дава световноизвестният духовен учител Дорийн Върчу в книгата „Събуди сиянието в теб, която излиза за първи път на български език от „Ентусиаст“.

Върчу е уважаван автор, духовен водач и терапевт, който говори за силата на ангелите, числата и тяхното значение. Със „Събуди сиянието в теб“ Дорийн е помогнала на хиляди хора по света, които не могат да се справят сами с драмата и негативизма в живота си. Авторката ни превежда през процес, чрез който всеки ще може да определи своя индивидуален драма коефициент. Чрез него ще открием до каква степен сме склонни да толерираме и поемаме стрес от обкръжаващите ни хора и ситуации.

Какво е „травма“ и какви последствия може да има върху живота ни? Всъщност травмата може да бъде тълкувана много широко и се отнася за всяка ситуация, в която се чувстваме ужасени, безпомощни или се боим за живота си. Моделите, изградени в резултат на травмите ни от миналото, са причина за драматизма в живота ни в настоящето. Според авторката eдинственият начин да се отърсим от него е да се подложим на т. нар. „драма детокс“.

книга
Снимка: Enthusiast

В тази книга Върчу не споделя готови духовни практики. Но благодарение на методите, подробно описани в изданието, авторката ще помогне на много от нас да разберат как да събудят сиянието в себе си, защото то винаги е било там. И моментът да го преоткрием е точно сега.

За автора

Световноизвестната писателка Дорийн Върчу е автор на множество бестселъри, сред които  „Лечение с ангелите“, „Послания от ангелите“ и „Целебни слова от ангелите“. Тя е доктор по психология и лечител на духа чрез ангелска терапия, занимава се с парапсихология и ясновидство.

книга
Снимка: Enthusiast

Дорийн е уважаван автор, духовен водач и терапевт. Редовно участва в международни телевизионни и радиопредавания, в които говори за силата на ангелите, числата и тяхното значение. Разказва за подробната информация за числата, която е получила посредством медитации и занимания с ангелите. Води рубрики в духовни периодични издания, провежда курсове и семинари за работа с ангелите.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти