Джейсън Стейтъм търси отмъщение за миналото си и още (Плейлистът на Edna #12)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Втори шанс

Разказана първо в документален филм, болезнената, но обнадеждаваща история на Деми Ловато чуваме и в новия ѝ албум “Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over”. Третият сингъл от него е едноименният “Dancing With The Devil”, в който тя се връща към инцидента от 2018 г., когато свръхдоза едва не отнема живота ѝ. Кадрите към клипа на разтърсващото парче пресъздават този епизод от живота на 25-годишната тогава изпълнителка, днес вече преборила демоните си.

Обещаващ глас

Оливия Родриго е едно от имената, което ако не сте чували досега, вероятно ще срещате често занапред. 18-годишната изпълнителка започва кариерата си във филми на Дисни, а през януари 2021 първият ѝ музикален сингъл “Driver’s License” дебютира под №1 в класацията Billboard Hot 100, като счупи два пъти рекорд на Spotify за песен с най-много слушания за един ден. Второто ѝ парче се казва “Déjà Vu” и продължава замечтаното поп звучене на Родриго, повече от което ще можем да чуем в дебютният ѝ албум, насрочен за май.

Самотни монолози

Новият сингъл на Нели Петкова е нежната балада „Не искам“, която ни потапя в размислите и чувствата след една раздяла. Кадрите на стилното видео са заснети край София, а певицата за първи път участва и като режисьор, заедно с Иван Иванов. Песента ще бъде част от албума на Нели, който предстои да излезе през пролетта.

КИНО

В търсене на справедливост

Новият филм на Гай Ричи е озаглавен “Wrath of Man”, а главната роля в него поверява на един от любимите си актьори – Джейсън Стейтъм. Тук той играе мистериозен нов служител в охранителна фирма, която всяка седмица превозва стотици милиони долари сред Лос Анджелис. По време на обир Ейч, както е наричан героят, изненадва с умения колегите си, и скоро става ясно, че е приел работата, за да търси на убийците на сина си. Дали ще успее да отмъсти за загубата, можем да разберем от 7 май, когато е премиерата на филма.

Грехове от миналото

Катрин и Джеймс са съпружеска двойка, която се мести от Манхатън в малко градче край Хъдсън през 80-те, където съпругът започва работа като преподавател в местния колеж. Вместо двамата да продължат спокойно семейния си живот, се оказва, че новият им дом крие притеснителни тайни, свързани не само с предишните му обитатели, но и миналото на Джордж. Хорър трилърът “Things Heard and Seen” е наличен в Netflix от 29 април, а в главните роли са Аманда Сейфрид и Джеймс Нортън.

Нова глава

Това лято предстои да видим дългоочакваното продължение на една класика от 90-те. Наследник на Майкъл Джордан в „Космически забивки: Нови легенди“ е ЛеБрон Джеймс, който освен че играе себе си, е и баща с амбиции синът му да тръгне по неговите стъпки. Когато момчето се изгубва в друго измерение, баскетболистът може да го измъкне само ако заедно с Бъгс Бъни и още няколко анимационни герои победят на терена отбор от дигитално усъвършенствани шампиони, създадени от изкуствен интелект (в ролята - Дон Чийдъл). Историята, която освен забавление обещава и послание за значението на семейството и това да бъдеш себе си, излиза на 16 юли.

ОЩЕ

Цветни фантазии

Лили-Роуз Деп, посланик и муза на Dior, представя новата линия червила Rouge Coco Bloom на френската марка. В свежото рекламно видео, което даде начало на кампанията, актрисата и модел е олицетворение на младостта. Гледайки кадрите, няма как да не усетите свобода, енергия и топлина от целувките на слънцето по лицето си – и желание да ги предадете нататък с някой от новите нюанси на Dior върху своите устни.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти