Двойката, която отпразнува 57 години романтика с филмова фотосесия

Двойката, която отпразнува 57 години романтика с филмова фотосесия
Снимка: My Modern Met

Зад всяка велика любов, знаете, има и велика история, която ни кара да се вдъхновим дори за собствената си връзка - настояща или бъдеща.

Това е нещо, което научихме от вечния филм "Тетрадката", който излезе през 20004 година и завъртя умовете на всяка жена по света. 

Кой не иска такава любов - заради всичко, въпреки всичко.

Но тези неща се случват и на живо - доказателство за това са Клема и Стерлинг Елморе, които са заедно от 57 години. 

Най-интересно е как го отпразнуваха - с фотосесия в стила на прочутия филм. 

А самият фотограф на двойката казва, че те всъщност са били толкова влюбени, че не е било нужно дори да се налага да ги напътства. 

Всичко е било невероятно естествено и именно затова и снимките, които ще видите ТУК, ще ви се сторят най-прекрасните на света. 

Историята на Клема и Стерлинг също е впечатляваща. В момента, в който погледът му паднал на нея, той си казал, че именно това ще е момичето, за което ще се ожени някой ден. Времето минавало и всъщност Клема е била тази, която е предложила брак на своя любим. 

Един ден те слушали радио и се наслаждавали на компанията си, когато от там се чуло как мъж предлага брак на жена. И без да се замисли Клема просто повторила въпроса като погледнала любимия си в очите. И той казал просто: "Да!". 

Тяхната 58 годишнина ще бъде през февруари 2017. Когато те бъдат попитани каква е тайната на щастливи семеен живот, те отговарят: "Всъщност ние никога не пропускаме да си кажем "Обичам те" поне 10 пъти на ден."

heart ––––>>>>Към галерията с прекрасната фотосесия на двамата влюбени heart

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти