Днешната дата е рядка и магическа! Ето как да осъществим желанията си

g
Снимка: iStock

По начало март е изпълнен със специална енергия месец, който носи късмет и позитивно настроение. По-топлото време и положителните настроения, които ни носи този месец са винаги налице. Но тази година в календара има малко повече късмет. На 20 март 2023 г. е първата и единствена официална палиндромна дата за годината.

Палиндромните дати са известни с това, че се четат по същия начин отзад напред и отпред назад. Палиндромните дати са специални, защото са невероятно редки и от гледна точка на нумерологията, невероятно полезни. Поради това датата 20 март 2023 г. има голямо духовно значение, особено след като това е същият ден, в който започва сезонът на Овена или началото на астрологичната нова година.

Нека разгледаме значението на отделните числа от тази благоприятна дата. Числото 3 е свързано с жизненост, вълнение и творческа енергия. Това е също числото на новите мисли и идеи, което прави всеки ден от март (третия месец от годината) идеалното време да се впуснете в нов план или начинание. За числото 2 се смята, че повишава интуицията и чувствителността. Тъй като в датата 20 март 2023 г. има две двойки, можете да очаквате скок в ясновидството, както и тласък на жизненост и ентусиазъм. В нумерологията ангелското число 23 сочи към иновации, напредък и промяна. Това добива пълен смисъл, като се има предвид, че сезонът на Овен започва в същия ден.

g
Снимка: iStock

Какво ни казва астрологията за днешния ден?

На 20 март астрономическата пролет ще настъпи в 23:24 българско време. Това означава, че Слънцето ще се измести в кардиналния огнен знак на Овен, отбелязвайки началото на пролетния сезон, както и началото на астрологичната нова година.

Като първи знак на зодиака, Овенът е знак, управляван от Марс, свързан с предприемане на действия и самоутвърждаване. Това е време, в което всеки е склонен да почувства голям енергиен тласък, особено в дома на вашата рождена карта, управляван от Овен.

Новолуние в Овен ще настъпи на следващия ден, 21 март, приканвайки новите начала и начинания бързо да заемат централно място. Всеки ще бъде нетърпелив да започне работа и с енергията на палиндромната дата няма по-добро време за прокарване на нови планове и проекти.

g
Снимка: iStock

Как да осъществим желанията си днес?

Ако сте чакали подходящия момент да стартирате нов кариерен ход, връзка или творческо начинание, сега е моментът да го направите. След като Слънцето най-накрая се премести в знака на своята екзалтация, ще имате повече от достатъчно мотивация да започнете. Стига да се фокусирате върху прогреса, не можете да сбъркате. Вместо да се въздържате и сами да поставяте спирачки пред себе си, позволете си да преследвате нещата, от които сте били уплашени. Съчетавайки нумерологията и астрологията на датата 20.3.2023 г., не можете да загубите.

Каква ще бъде 2023 според нумерологията

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти