Днес хората не могат да откъснат очи от тази красавица, но не винаги е било така...

Днес хората не могат да откъснат очи от тази красавица, но не винаги е било така...
Снимка: netinfo

Често виждаме снимки на прекрасни млади момичета в социалните мрежи. Виждаме стройните им тела, големите им усмивки и прекрасните лица, но едва ли се замисляме каква съдба се крие зад цялата фасада.

Днес ще ви разкажем вдъхновяващата история на една жена, която ще ви трогне и впечатли.

Запознайте се с Мариана Сфакианакис - момиче, като всички останали. Обича селфитата, има страхотно тяло и на 50 хиляди последователи в мрежата, но никой не знае за тайната от миналото, която се крие зад бляскавите ѝ снимки.

 

Last nights glam by @liberobella 💄

A post shared by MARIANA SFAKIANAKIS. (@smokingguns) on

Все пак Мариана решава да разкаже историята си, за да помогне на хора, които може би са били или в момента се намират в нейната ситуация.

Тя публикува свои детски снимки в Instagram, на които е напълно неразпознаваема. На тях няма и следа от здравото и красиво момиче, което се усмихва от сегашните кадри.

 

Wearing the smile @_annaaaki gave me 😌

A post shared by MARIANA SFAKIANAKIS. (@smokingguns) on

На детските снимки се вижда едно изтощено малко момиченце със сериозни физически и психически проблеми. Мариана е била на ръба на смъртта като дете и ѝ е коствало много, за да пребори болестта.

Вижте ТУК как изглежда Мариана преди и след битката с болестта >>>

Когато майката на Мариана забременяла с нея, докторите не давали шанс на плода на оцелее и дори не направили опит да спасят нероденото бебе. Но Мариана била борец още тогава и все пак се появила на бял свят, макар и прекалено рано.

Заради неадекватната медицинска грижа, се оказало, че Мариана е била оставена без кислород за много дълго време, а това довело до страшни последици - тя се родила с увреждания в мозъка и церебрална парализа.

 

Pam and steves wedding 💒💕 MUA: @liberobella

A post shared by MARIANA SFAKIANAKIS. (@smokingguns) on

До 6-ти клас животът на Мариана бил ежедневно предизвикателство, допълнено от дълбока депресия. Тогава тя претърпява важна операция и отново започнала да ходи. Това бил 8-месечен период на болка и сълзи, но Мариана се преборила успешно с болестта.

През останалите години тя продължила да се бори за здравето си. Главните ѝ оръжия са спортуването и физическата активност. Тя споделя, че редовните упражнения не само са направили тялото ѝ силно и красиво, но са ѝ помогнали да се справи с депресията и да стане уверена в себе си.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти