Димитър Калбуров представя новата си книга "Едно кило риалити"

Димитър Калбуров представя новата си книга "Едно кило риалити"
Снимка: netinfo

Пощенска кутия за приказки представя новата книга на Димитър Калбуров "Едно кило риалити".

Премиерата е този петък, 24 ноември, от 19.00 ч.  в Sofia Live Club. По време на събитието ще бъдат прочетени десет разказа, сред които нови и любими стари заглавия. Специални гости на сцената са актрисите Койна Русева и Радина Боршош.

"Едно кило риалити" е третата книга на Димитър Калбуров, чиито фенове във Facebook надхвърлят 100 000. Авторът представя много житейски мъдрости за взаимоотношенията между мъж и жена, като текстовете са поливалентни и могат да са полезни и на двата пола. Мъжете ще научат какво никога не трябва да казват на една жена, а жените – как най-ефективно да вбесяват мъжете.

Книгата включва наръчници за слава, за музикални хитове, за абитуриенти, за необвързани, за първи срещи, много практични съвети как да разкарате гаджето, как да отворите чалготека, как да бъдете перфектният шеф, както и подробни, но абсолютно безсмислени анализи на всичко, което виждат потребителите във Facebook. Не са пропуснати и научно-фантастичните материали, които представят предстоящата Олимпиада в град Перник през 2038 г. и българското домакинство на Евровизия през 2021 г.

Снимка: netinfo

Читателите ще научат също подробности за приключенията на един класически Гошо на олинклузив почивка в чужбина, за последвалото отваряне на собствения му хотел в Равда – "Гошо Палас 72", за приключенията на благородник на Къмпинг Градина, както и за Дядо Коледа, който се мести да живее в столичния квартал Люлин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти