„Дяволското гърло“ продължава с нови разкрития и директен сблъсък между агент Мия Язова и главен прокурор Димитър Чанов

След изключително въздействащия старт на „Дяволското гърло“, криминалната драма продължава с втори епизод – тази вечер в 22.00 ч. по NOVA. Следват нови разкрития, а историятa става все по-заплетена.

Прочетете тук отзива на Edna за премиерата на сериала ►„Дяволското гърло”: когато чакането си е струвало, а сега няма да се спи

Прокурорът Димитър Чанов ще събере всички разследващи в управлението, за да се противопостави на Мия Язова и да покаже, че Смолян е неговият град и той решава какво ще се случва.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Въпреки отпора, който среща, профайлърът на ДАНС все пак прави опит да разпита заподозрения, в търсене на истинската му самоличност и връзката му с жертвата. Междувременно бежанецът ще се окаже притиснат до стената и от Димитър Чанов и Попето, готов да прекрачи границата на закона, за да измъкне самопризнание „по своя начин”.

Прокурорът свиква пресконференция, за да направи важно изявление пред медиите и общността. Мия и Чанов се разминават във версиите си кой е убиецът и това ще доведе до нов сериозен конфликт помежду им, а Филип е все по-разколебан чия страна да заеме. С действията си агентът на ДАНС заплашва да обърка плановете на главния прокурор, но дали това, което ще научи, ще й помогне в разследването?

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Синът на Петър Каракехайов - Страхил, ще заведе Мия в гората, за да ѝ покаже ловното му чакало. Агент Язова ще открие нови улики, които ще я отведат към… следващото голямо разкритие. Междувременно следователите разбират, че Каракехайов е имал съдружник.

Докъде ще стигнат в разследването Теодора Духовникова в ролята на агент на ДАНС и Владо Карамазов, който влиза в обувките на разследващия полицай от Смолян Филип – предстои да разберем тази вечер в новия епизод на криминалната драма  „Дяволското гърло“  от 22.00 ч. по NOVA.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на „Дяволското гърло“ във Facebook.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти