Огледалната дата 06.06 ни помага да се справим със стари проблеми: как да привлечем щастието днес

огледало жена огледална дата
Снимка: iStock

Днес е първата огледална дата за това лято – 06.06, и по този повод специалистите от DailyHoro.ru разказват какво ще донесе числото 6 и как то може да ни помогне, за да привлечем щастието.

Според нумеролозите 06.06 благоприятен ден за справяне с натрупаните от дълго време проблеми. Това е важна дата за хората, които искат да се отърват от бремето на миналото възможно най-скоро. Числото 6 ще помогне за изчистване и хармонизиране на ума.

Смята се, че това число покровителства творчески настроените хора. Всеки, който чака прозрения, нови идеи и творчески „взрив“, ще го получи. В такива дни се случват интересни открития и необичайни събития. Хората ще са склонни да действат по начин, по който не действат обичайно.

Числото 6 се свързва още с планетата Меркурий, затова и повишава интелигентността. В днешния ден някои могат да станат по-продуктивни, а други да запомнят повече информация. Това е чудесен момент за учене, четене на книги, гледане на полезни видеоклипове. Нещо повече – числото 6 ще покровителства цялата настояща седмица.

Вижте в галерията какво да правите на днешния 06.06 и на какво да заложите през настоящата седмица:

Как да привлечем щастието на огледалната дата 06.06

Прочетете още какво ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти