Да попаднеш в друго измерение...

Биляна Траянова

Подаряваме си последен ден в Adaaran Prestige Vadoo - райско местенце, на което времето сякаш спира да съществува.

На пръв поглед миниатюрният остров, прилича повече на красив макет, отколкото на място, на което можеш да отседнеш. Тук наистина разбираш колко безкраен е океана, защото го виждаш във всички посоки.

Вадуу притежава свой собствен екзотичен риф, гъмжащ от морска флора и фауна. 

Тук пристигат най-вече двойки, които току-що са си казали съкровеното „Да“! На Вадуу се идва за истински романтичен меден месец. Островът приема само няколко двойки, на които предоставя кухня-гурме,  екзотични СПА терапии, вечери на плажа, на верандата в уединената вила с гледка към океана или пък в къщичка на дърво.

Грижата за клиентите тук е на изключително високо ниво. Спокойната атмосфера и нацъфтелите ароматни градини, покрай които минаваш за плажа, правят острова много различен от всички, които сме посетили на Малдивите до днес. Тук всичко е създадено с усет към хармонията.

Вилите за младоженците и влюбените са разположени с изглед към спиращия дъха изгрев и океанската шир, където творенията на природа са толкова девствени, че се изпълваш с възхита и смирение пред тяхното съвършенство. Друга група вили са обърнати към пищния Малдивски залез.

Тикови подове, кралски легла с балдахини, стъклен под в банята, за да се наслаждавате на непрекъснато променящи се цветни гледки на дива фауна. Накацали върху кристално чистите води около атола, гостите се радват на частен вход и веранда, гледаща към океана, от която можете да скочите в лъскавите води на океана по всяко време на деня.

Ако за добро утро под краката ви минат бебета скатове, то след закуска ще се порадват на Наполеонова зеленушка, риби папагали или пеперуди, а по залез ще можете да поиграете с морски костенурки и това е само една скромна прогноза…

Освен сателитна телевизия в банята и спалнята, система за домашно кино, джакузи, малък басейн и неограничен Интернет, имате на 24-часово разположение и личен иконом!

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

На острова има и още една категория вили - Японски. Проектирани са според традиционните японски архитектурни концепции. Тези вили се отличават с невероятни просторни веранди.

Тук посрещат младоженците с охладено шампанско. Романтичното преживяване Вадуу започва с галещите океана първи слънчеви лъчи и завършва с обсипаното със звезди ослепителни звезди…

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Международното летище на Мале е само на 15 минути със скоростна лодка от Вадуу.

Слънце, пясък, гмуркане и риболов - Малдивите ни пленяват завинаги. Чак сега разбираме защо толкова много хора се връщат за почивка всяка година именно тук. Идиличното тропическо небе и прозрачните води често се сливат и не можеш да видиш къде е хоризонта. Сякаш си попаднал в друго измерение. И дали не е точно така?!

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Гледайте новите епизоди от поредицата на „Без багаж“ - всяка неделя , от 13 ч. по Диема

Най-доброто от миналите епизоди  можете да гледате всеки делничен ден от 18 ч., по Диема

В официалния канал на "Без багаж" във Vbox7.com можете да гледате всички епизоди на предаването. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти