Да надникнем зад кулисите на "Откраднат живот: Критична точка"

Да надникнем зад кулисите на  "Откраднат живот: Критична точка"
Снимка: netinfo

Репортерът Краси Боев влезе на снимачната площадка на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" и показа на зрителите на "Събуди се" каква е атмосферата зад кулисите. Там той се срещна с част от звездния каст на продукцията и разпита какво е усещането да бъдат лекари. 

 

"Никогаааа! Никогааа на тоя свяяят, дорде си младаа и аз съм млааад, няма да има край любовтаааа ни, няма да има край радосттааа ни! Никогааа! Никогааа!" Валери Петров

Публикувахте от Откраднат живот в 23 март 2018 г.

"От 5 сезона вече се занимавам със спешни случаи в "Откраднат живот". Ако трябва да бъда честна, имам чувството, че вече съм наполовина лекар. В последните дни на снимките имахме случай с бременна пациентка, която беше в същите гестационни седмици като мен и аз приех нещата много лично" - разказа Ралица Паскалева. 

 

"Идиот." Напълно откровен ли е Стефан?

Публикувахте от Откраднат живот в 23 март 2018 г.

"Чувствам се като част от един двигател, който е много добре смазан и работи отлично. Имах много малко време за реакция преди сериала, но успях да отида на операция преди да започнат снимките" - разкри едно от новите лица на сезона - Велислав Павлов. 

Диана Димитрова и Димитър Захариев в ролите на д-р Огнянова и д-р Тони Ковачев шеговито споделиха, че има доста хора, които смятат, че те са лекари и в реалния живот. Емил Марков пък разкри, че му е по-интересно да играе човек, който е коренно различен от неговата същност в живота. 

 

"Болка. Колко от нея ще вземеш, докато от гост тя се превърне в домакин на живота ти? Има ли нещо след болката? Може ли...

Публикувахте от Откраднат живот в 23 март 2018 г.

"Обожавам екипа, с който работя - наричам ги олимпийските надежди. Правенето на толкова голям обем за толкова малко време изисква определен тип хора, психика, издръжливост и не на последно място любов", разказа Зорница София - един от режисьорите на сериала.

 

"Просто искам да знаеш какво става с мен, да знаеш, че е истинско, усещам го в цялото си тяло, чувствам се толкова жив....

Публикувахте от Откраднат живот в 23 март 2018 г.

Какви забавни неща още откри Краси Боев зад кулисите на "Откраднат живот: Чуждо тяло", може да видите във видеото от "Събуди се":

Не пропускайте да разберете какво ще се случи в новите епизоди на сериал тази седмица от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти