Създадено за BENU

Бъди спокойна, всичко важно е в багажа!

Бъди спокойна, всичко важно е в багажа!
Снимка: iStock/Getty Images

Има нещо много хубаво и много изнервящо в приготвянето на багаж за почивка. Особено когато една майка трябва да оправи багаж на две деца, един мъж, на себе си и да не забрави кучето.

Нужно е да прецениш, да предвидиш като ясновидка всички ситуации, в които може евентуално да изпадне вашето семейство, без да си прекалено апокалиптична, но и без да се заблуждаваш, че ще мине всичко като в реклама на морски курорт.

Снимка: iStock/Getty Images

Спокойно, всяка ednа от нас е изпадала в такова положение и затова толкова уважаваме оправянето на багаж по списък.

Веднъж изготвен, този списък можеш да ползваш години наред, за всяка една лятна почивка, уикенд пътуване и зимна ваканция.

Ето какво винаги трябва да присъства в багажа:

  • Обувки и джапанки
  • Бельо
  • Хигиенни принадлежности
  • Тениски
  • Панталони
  • Дънки
  • пуловер/лека връхна дреха
  • Бански
  • Хавлии
  • Лекарства

От целия списък всъщност задължителни са само лекарствата. На всеки му се е случвало да се разболее, когато е на почивка. В този момент обикновено няма аптека наблизо и тази неприятна случка е на път да развали цялата ваканция. За да не разваляш почивката си, наистина е добре да помислиш още вкъщи за лекарства, а ако пък не ти се мисли, да се довериш на подбора на маг. фармацевта от онлайн аптека BENU и новата им селекция Спокойствие . Те са направили два комплекта с лекарства за лятото “С дете на почивка” и “Спокойно лято”.

Снимка: BENU

В единия комплект има селекция продукти, с които да решиш най-често срещаните детски състояния - “много голяма рана имам, мамо, ето тука тази червената точка, дай ми лепенка”, стандартните стомашни вируси и ухапвания от насекоми, както и решение за овладяване на висока температура, която обикновено се явява в 3 през нощта без предупреждение.

В другия комплект “Спокойно лято” продуктите са съобразени със състоянията за възрастни - болкоуспокояващи, капсули против диария, таблетки при алергии, както и температуропонижаващи таблетки.

Снимка: BENU

За всички онези, които вече са на почивка и не са успели да сложат в багажа такъв комплект, могат да намерят аптечки BENU, аптечки за първа помощ в някои къмпинги, спасителни постове и заведения на българското Черноморие и в Природен парк Витоша. Ето и подробна карта с местоположението им.   >> https://www.benu.bg/aptecki-benu

И за финал, нека преговорим отново списъка с багаж за почивката:

  1. Комплект “Спокойно лято и С дете на почивка” от селекция Спокойствие в онлайн аптека BENU
  2. Бански
  3. Други 

Екипът на Edna.bg ви пожелава безаварийно лято!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти