С подкрепата на UniCredit Bulbank

Бъди господарка на телефона си

a
Снимка: iStock/Getty Images

Животът без телефон е немислим и най-голямото доказателство за това са неуспешните опити на всяка Edna от нас да изкара и ден без него. Има обаче лесен начин да си върнем контрола и да отнемем господството от телефона си, който отдавна контролира ежедневието ни с аларми, напомняния и пуш нотификации.

В помощ в неравната битка между жената и машината, събрахме няколко идеи за смислено ползване на телефона, които ще ти върнат усещането, че сама организираш дните си, без да трябва да променяш навика да си с телефона от сутринта.

Сложи ред в телефона си: Изтрий всички онези излишни игри, които уж не играеш, но отнемат цялата ти обедна почивка. Замени ги с приложения, които ти помагат да следиш приема на калории, напомнят ти да пиеш вода или в края на деня ти подсказват колко още крачки имаш да извървиш.

a
Снимка: iStock/Getty Images

Бъди истински креативна: Спри да гледаш всички онези изобретателни идеи в Pinterest с възхищение. Вместо това стани от дивана и сътвори нещо пъстро и твое. Дори и да не си от най-сръчните домакини, телефонът ти може да помогне с приложение за начинаещи дизайнери например. А когато приключиш, все ще ти е останала някоя свободна минута, в която да се похвалиш с творението си в социалните мрежи.

Никога вече на червено:  Поемаш истински контрол над живота си, когато се научиш да управляваш парите си. И не, строгият контрол не ограничава свободата ти, напротив – помага ти да сбъдваш мечтите си.

Можеш да контролираш парите, сметките и приходите си също с телефон в ръка. Просто изтегляш приложението за мобилно банкиране Bulbank Mobile на UniCredit Bulbank и си откриваш сметка с дебитна карта онлайн. Никакви опашки, никакви гишета, никакво губене на време. След 5 дни картата ще е при теб, а в приложението можеш да плащаш сметки, да превеждаш лесно пари, да следиш ежедневно разходите и приходите си и изобщо – да си зрял и отговорен, но без скучната част.

Таксата за услугата е 1.60 на месец, но Крис Захариев ще ти каже как да си ги спестиш, ако изгледаш видеото му.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти