Гола, бременна и увита със змия: руски модел скандализира всички с тези снимки

В днешно време изглежда все повече дами, сред които актриси, модели, инфлуенсъри и обикновени модерни жени, се стремят към повече последователи и внимание в социалните мрежи.

Понякога в стремежа си към популярност някои от тях стигат до крайни и дори скандални решения. Важното е да се предизвикат интерес и коментари, нали?

10 филмови звезди, чиято екранна бременност е била реална

Особено когато става въпрос за рекламни кампании и платени партньорства в Instagram, изглежда почти няма стандарти за това какво е подходящо да се публикува и какво – не.

Преди два дни една красавица предизвика възмущение сред последователите си с необичайна фотосесия.

30-годишната Виталина Сидоркина-Морабито е руски модел и е най-известна с участието си в модното шоу на Victoria's Secret през 2015.

 

Красавицата е родена и израснала в Хабаровск. През 2011 г. се мести в Ню Йорк на 17-годишна възраст, за да стане модел.

В рекламна фотосесия на моден бранд за бъдещи майки Вита позира напълно гола и с голяма смия, увита около тялото си. И ако това не е достатъчно, за да ви възмути, то е добре да се уточни, че рускинята е в напреднала бременност на снимките.

„Това е най-ужасната снимка, която съм виждала“, гласи един от най-харесваните коментари под шокиращия пост на Вита в Instagram.

Много от другите почти милион последователи на модела също не останаха очаровани от фотосесията. Ето какво написаха те към снимките:

„Нямаш нужда от подобна снимка, докато си бременна... съжалявам!“
„Децата ми са ужасени от тези кадри“
„Това ме накара да извикам най-сериозното „не“ в живота ми“
„Не се ли притесняваше, че змията може да усети потенциалната плячка, която расте в теб?“

Дори и някои от тези коментари да ви се струват твърде крайни, ситуацията накара мнозина да се запитат къде са границите между добрия вкус и неуместното, когато става въпрос за социалните мрежи и рекламите. 

Други коментиращи не бяха толкова критични и нарекоха Вита „красива“, „дива“, „истинска кралица“ и „смела“. Самата тя написа към поста, че това е една от любимите ѝ фотосесии в живота.

Вита е омъжена от 2017 г. за 50-годишния си приятел Валерио Морабито. Първото дете на двойката, Алегра, се ражда през ноември 2018 г.. А втората им дъщеря, която е станала част от скандалната фотосесия – в края на миналата година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти