Създадено за Samsung

5 задължителни за ежедневието приложения за Samsung Galaxy Z Fold3

5 задължителни за ежедневието приложения за Samsung Galaxy Z Fold3
Снимка: Samsung

С представянето на третото поколение смартфони със сгъваеми екрани Samsung отвори нова страница в развитието на тази Flex технология. Новите Galaxy Z Flip3 и Galaxy Z Fold3 са още по-мощни и усъвършенствани. Когато става дума за Galaxy Z Fold3 5G, можем да обобщим, че той има способността да се справя с множество задачи, а големият му сгъваем дисплей осигурява достатъчно площ за удобна работа и забавление навсякъде.

За да може един смартфон да е максимално полезен на своя собственик, приложенията трябва да функционират по най-оптималния начин на софтуерно ниво. Samsung и Google имат разширено партньорство, което включва допълнително оптимизиране на някои от най-популярните приложения на интернет гиганта, така че да се възползват от специфичните характеристики на Galaxy Z Fold3. Ето и пет приложения, които са задължителни за всеки притежател на Galaxy Z Fold3 и ще направят неговото ежедневие доста по-приятно.

YouTubе

Samsung
Снимка: Samsung

Galaxy Z Fold3 разполага с голям, 7.6-инчов Dynamic AMOLED 2x Инфинити Flex  дисплей, на който гледането на видеа е истинско удоволствие. Екранът е без прорез за камерата или сензорите, което премахва това като разсейващ фактор. Камерата е скрита под самия дисплей и така площта му не е прекъсната от отвори. AMOLED панелът осигурява богати цветове на изображенията и красива картина. А това е идеално за YouTube, което е едно от най-използваните приложения на Google в ежедневието ни. Видеоплатформата разполага с огромен брой клипове на всякакви теми и е предпочитана онлайн дестинация за стрийминг и забавление.

YouTube е много добре оптимизиран за Galaxy Z Fold3, така че потребителите да могат да се възползват максимално от по-големия дисплей. Интерфейсът е малко по-различен, за да показва повече миниатюри на клипове и да е по-удобен за разглеждане и избиране на съдържание.

Освен това Samsung дава до 4 месеца неограничен, безплатен достъп до услугата YouTube Premium с покупката на Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3. Чрез него потребителите могат да гледат видео без реклами, да изтеглят клипове за офлайн гледане, като получават и пълен достъп до Premium версията на следващото приложение в списъка:

YouTube Music

Samsung
Снимка: Samsung

Това е задължително приложение за почитателите на музиката. Чрез него те получават достъп до огромен каталог изпълнители и техните песни и албуми. Освен това има и възможност за гледане на клипове, концерти и музикални изпълнения на живо. YouTube Music отразява популярни международни събития, като има и алгоритми за откриване и препоръчване на песни и изпълнители, които може да се харесат на потребителя.

Когато е активиран и Premium абонамент, YouTube Music предлага още функции. Сред тях е слушане на музика без реклами, изтеглянето ѝ за офлайн прослушване и възможност за слушане при изключен екран, без това да прекъсва потока. Качеството на звука също е много добро, особено в комбинация с Dolby Atmos функцията и стерео говорителите на Galaxy Z Fold3.

Google Chrome

a
Снимка: Samsung

Интернет браузърът е нашият прозорец към онлайн света. Чрез него можем да работим в Интернет, да комуникираме с приятели, да пазаруваме, да намираме важна информация, да сме в крак с новините. Един от най-популярните браузъри в световен мащаб е Google Chrome.

Големият дисплей на Galaxy Z Fold3 и тук оказва положително влияние. Чрез него може по-лесно да се четат големи статии, да се преглеждат снимки и да се вижда повече от интернет страниците наведнъж. Сърфирането с няколко таба и прозореца също е много по-лесно и удобно, което ще увеличи продуктивността, докато човек е в движение. Galaxy Z Fold3 може автоматично да прехвърля съдържанието от основния към външния дисплей и обратно, в зависимост от ситуацията и предпочитанията на потребителя.

Google Pay

a
Снимка: Samsung

Galaxy Z Fold3 разполага с нужния хардуер, за да извършва безконтактни плащания. А от скоро в България е достъпна и услугата Google Pay. Чрез нея потребителят може да дигитализира своите банкови и членски карти и да ги използва през телефона – както да плащат за онлайн поръчки, така и при покупки в традиционни магазини през ПОС терминал.

Galaxy Z Fold3 осигурява допълнително ниво на защита на данните чрез платформата Samsung Knox. Това е комплект от хардуерна и софтуерна защита, която предпазва всички данни в телефона и ограничава достъпа до тях.

Google Duo

a
Снимка: Samsung

Работата от разстояние вече е част от ежедневието на мнозина. А с Galaxy Z Fold3 хоум офисът може да е наистина навсякъде. Приложението за видео чат Google Duo също е оптимизирано и е в списъка модифицирани приложения за Galaxy Z Fold3, като може да изобразява повече хора и позволява разделяне на дисплея на две, за по-лесно управление на функциите на приложението.

Galaxy Z Fold3 позволява на потребителя да раздели екрана на телефона на три зони и да използва три различни приложения едновременно. Така той лесно може да разположи Google Duo в една част на дисплея, а в другите две да разглежда документи или да използва приложения за съвместна работа.

Galaxy Z Fold3 е готов за ежедневието и със своята мощна тройна камера и по-здрав  корпус, който е с IPX8 сертификация за водоустойчивост. Смартфонът е подходящ за всякакви приложения и игри, а чрез партньорството с Google предлага още по-висока продуктивност на собственика си.

Samsung
Снимка: Samsung

Сега е и още по-лесно човек да се сдобие с Galaxy Z Fold3. До 28.11.2021 г. Samsung има специална промоция за отстъпки от цените на избрани устрцойства Galaxy в партньорската търговска мрежа, включително онлайн. Част от промоцията е и серията Galaxy Watch4 с възможност за купуване на половин цена заедно с избрания телефон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти