5 начина да премахнем отрицателната енергия

5 начина да премахнем отрицателната енергия
Снимка: Thinkstock

Негативнaта енергия често навестява ежедневието ни неочаквано и може да вгорчи живота ни.

Независимо дали се е случило нещо наистина травмиращо, или пък враждебно настроени хора са се намесили в личното ни пространство, последиците могат да бъдат обезпокоителни.

Добрата новина е, че има начини да се справим с неблагоприятните вибрации и да дадем предимство на слънчевото настроение.

Отворете широко прозорците си. Ако оприличим негативната енергия на задушаващ облак дим, който ни пречи да дишаме свободно, то струята свеж въздух е първата крачка, която трябва да направим, за да стартираме процеса на пречистване.

Ако имате плътна димна завеса в дома си, какво правите веднага? Отваряте всички прозорци и врати, за да изпуснете навън отровния пушек и да внесете ободряващ полъх.

Изгорете листенца градински чай или си направете запарка, за да пречистите въздуха. Това има не само ободряващ ефект, но спомага и за елиминиране на отрицателна духовна енергия.

Изгарянето на градински чай е бил използван в продължение на хиляди години, за да помогнат на отрицателните духове да избягат далеч от дома и да изнесат със себе си лошата енергия.

Преоткрийте красота и спокойствие в солните лампи.

Някои хора вярват, че лампите с хималайска розова сол могат да изчистят положителните йони, които ни разболяват от въздуха.

Когато сте в лошо настроение, музиката, която обичате, може да ви помогне, нали? Мислете по същия начин за вашето пространство.

Пуснете си възвисяваща музика, мелодия, която ви доставя удоволствие, а може да е дори и мека, успокояваща класическа музика, но наистина по този начин може да изчистите негативната енергия.

Ако всичко това не подейства, доверете се на медитацията. Визуализирайте как негативната енергия отстъпва място на вашето положително енергийно поле. После вкарайте тази позитивна енергия във всеки предмет в дома ви и във всеки аспект на вашия живот, за да изтласкате напълно тъгата и гневa.

Дайте път на щастието!

Прочетете още:

Скъпа, не ги прави тези работи!

Оптимистични мисли за усмихнат и по-добър старт на деня

Скъпа, ти си ужасна!

Скъпа, как си?

Ям, моля се и обичам мъжките погледи

Бягай от тоя пикльо, скъпа!

Открийте интересни видеа със съвети за оптимизъм, щастие и привличане на положителната енергия в живота в официалния канал happiness_magnet във Vbox7.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти