4 житейски урока, които научихме от новата песен на Papi Hans

4 житейски урока, които научихме от новата песен на Papi Hans
Снимка: FacingTheSun

Вчера Papi Hans „взриви мрежата“, „хвърли бомбата“ и „нагорещи страстите“ с новата си песен „Твой“. Очаквахме да видим поредния преднамерено комичен проект, който да ни накара да се чувстваме неудобно от факта, че намираме агресивно сексуализирания хумор за искрено забавен. Е, вместо това получихме микс от Maluma, нежното алтер его на Тото в „Чужди усмивки“ и объркан интелектуалец, който е прокълнат да бъде секси. 

Тази песен кара слушателките да си налеят чаша вино и да скърбят за съвършения бивш партньор, който никога не са имали. А писателят си остава писател, независимо от артистичните оръжия, с които избира да доставя посланията си.

Споделяме с вас 4 житейски урока, които Константин Трендафилов преподава в новия си потенциален хит. Насърчаваме ви да не ги приемате твърде насериозно. Дори Papi Hans не желае това за самия себе си.

Снимка: FacingTheSun

„Сбогом“ е просто „Довиждане“

Повечето хора сме диагностицирани с необратима склонност към емоционален мазохизъм и обичаме да оправдаваме липсата ни на самоконтрол с изкуствено идеализиране на отношения и хора.

Не връщай подаръци на бивши

Освен че е неуважение към усилията и времето, които сте инвестирали във връзката си, не снабдявайте бившия си партньор с нещо, от което може да извлече някаква полза. Нека плюшената ви панда с размерите на новороден кит остане в дрешника.

Снимка: FacingTheSun

Не оставайте сами късно през нощта, защото ще призовете бившия си 

Той идва без окултни организационни усилия, но това не означава, че не трябва да имате наум няколко сигурни метода за самозащита. За всеки случай.

И мъжкото тяло продава

Насърчаваме да си пуснете песента поне 3 пъти: първо за текста, който свири на струните на душата ни; веднъж за необходимостта да разпознаем всички известни българки, които участват в клипа; и трети път, за да оценим пълноценно интимните сцени с всички свои сетива, след като спрем да получаваме серия от мини сърдечни удари.

Снимка: FacingTheSun

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти