3 причини да се чувстваш изгубена в момента (и как да намериш пътя си отново)

3 причини да се чувстваш изгубена в момента (и как да намериш пътя си отново)
Снимка: netinfo

В живота има радости, но често има и тъга... И понякога, дори ситуацията да изглежда безнадеждна, има начини да се справим и да се вземем в ръце. Затова днес ще ви разкажем кои са най-честите причини да се чувстваш изгубена в момента и как можеш да откриеш пътя си отново...

1. Изгубена си, защото оставяш други хора да определят темпото ти

Спомням си как веднъж бях с група и се катерехме в планината. Това беше едва второто ми подобно изкачване и водачката ни ме държеше за ръката, за да определя темпото ми. В началото мислех, че това е най-доброто за мен и тя ми помага, но след това осъзнах, че така се изморявам много повече. Темпото ѝ бе твърде бързо за мен и дори се подхлъзвах няколко пъти, защото не можех да смогна.

Това се случва с нас и когато оставим някой друг да определя житейското ни темпо вместо нас. Чувстваме се изморени, несигурни в собствените си крачки и в крайна сметка се подхлъзваме по чуждите представи за идеален живот, а загърбваме нашите лични.

Най-важното е да спреш да се сравняваш с другите и с това, което са постигнали. Да, те може да имат чудесна работа, да ги повишават или да са създали семейство, но това не означава, че ти си готова за тези стъпки или те са най-правилите за теб в момента. Трябва да намериш онова, което прави щастлива теб, а не някой друг. Остави всичко в свои ръце и в тези на Съдбата.

Снимка: netinfo

2. Изгубена си, защото не правиш това, което обичаш

Може да се чувстваш изгубена, защото просто не си щастлива в момента. А защо не си щастлива? Защото не правиш нещата, които харесваш и ти носят удовлетвореност. Излизаш с хора, които не си сигурна, че са подходящи за теб, гледаш как времето минава покрай теб и не се наслаждаваш на всяка минута. Тези неща се случват, когато все още не си открила страстта в живота си или по някаква причина я избягваш.

Казват, че сме най-красиви, когато правим нещо любимо. Представи си колко красива и щастлива можеш да бъдеш, ако започнеш да правиш това, което обичаш? Позволи си да бъдещ щастлива и се бори за мечтите си, колкото и трудно да изглежда. Където има изгарящо желание, там има и успехи!

Снимка: netinfo

3. Изгубена си, защото не си срещнала НЕГО

Това е последната, но може би най-голямата причина да се чувстваш изгубена. Може би нямаш ОНЗИ важен човек до себе си или си го имала, но си го загубила по някаква причина. Това може да те остави не само изгубена, но и разбита. В такъв момент най-важното нещо е да се научиш първо да обичаш себе си, да се чувстваш добре сама и чак след това да потърсиш отново любовта. Тя няма да дойде, ако не си готова и я искаш просто, за да не си сама.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти