Съветите на Руми Илиева: 3 начина да влезеш във форма през зимата, без да напускаш дома си

руми илиева
Снимка: Личен архив

От Руми Илиева, сертифициран фитнес треньор. Над 20 000 жени влязоха във форма с нейните кратки домашни тренировки и умопомрачително вкусни рецепти.

Прекрасни! От години работя с хиляди жени, с които споделям ФБ страницата си "Fitnesinstruktor". "Прекрасна" е нашето обръщение и го използвам и към вас сега, защото усещам, че ще си станем близки :)

Прекрасна, тази година си точно навреме за влизане във форма. Лятото е на приятно дълго разстояние, така че да имаш време да свалиш от себе си празничните трапези. Сега е точният момент да започнеш своята промяна. Предлагам ти 3 изпитани начина, с които моите клиенти влизат във форма с лекота и завинаги.

Яж супи с много зеленчуци, пълнят корема, държат те сита и са нискокалорични

Супите са новите салати. Готвят се толкова лесно и бързо, с едно посещение до плод-зеленчука и няколко завъртания на чопъра (или кухненския робот) и хоп, вкусна супа. Може да комбинираш всички или някои от следните продукти – моркови, целина (и главата и листата са супер), шепа карфиол, шепа броколи, 1 картоф, цвекло, зеле. Врътваш в чопъра всеки от зеленчуците поотделно, защото изискват различно време за рязане, слагаш да варят 20-30 минути с малко вода и подправки, и си готова. Засищаща и нискокалорична супа. Може да изядеш цяла тенджера и резултатът ще е не само супер форма, но и кожата ти ще сияе от толкова много полезни вещества от зеленчуците. А ходенето до тоалетна ще е по-редовно от изгрева и залеза :)

жена супа храна диета
Снимка: Istock

Тренирай редовно, даже и да е само 7 минути на ден

Редовните, а не продължителните, тренировки ускоряват метаболизма, което означава повече изгорени калории, докато просто си лежиш на дивана. Хиляди жени влязоха във форма с тренировъчната програма „И днес тренирах“, която е със 7 минутни тренировки. Ако пък искаш да тренираш по-дълго, има вариант и с 13 минутни тренировки. Програмата „И днес тренирах“ може да започнеш още сега в онлайн студио „Прекрасна“, в което тренираш в удобно за теб време. Вземи план за студиото и виж защо толкова жени обожават програмата „И днес тренирах“.

Следвай програма изготвена от специалист, а не на известни личности

Ако искаш ударно да влезеш във форма, има начин 😊 Освен да тренираш кратко, е добре да ядеш точните количества храна за теб, така че да гориш мазнини без да гладуваш. Създадох програмата „Зимно меню“, с която сама избираш какво да хапваш всеки ден. В началото въвеждаш данните си: години, височина и килограми, и калкулаторът ти казва колко калории да приемаш на ден, за да гориш мазнини, например 1500. След това от рецептите в „Зимно меню“ избираш 3 броя по 500 ккал, хапваш си ги и отслабваш. Нищо не трябва да смяташ и да броиш, всичко е сметнато в точните количества, ти само си приготвяш храната и ядеш. „Зимно меню“ е подходящо за цялото семейство, така че да не готвиш за всички поотделно. „Зимно меню“ ще намериш в онлайн студио „Прекрасна“, заедно с 13 тренировъчни програми, йога и курс за изграждане на добри навици (да се храниш здравословно и да тренираш редовно).

Ела в онлайн студио „Прекрасна“, най-ефективните тренировки и рецепти за супер форма.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти