22 златни правила на бизнеса от еврейските мъдреци

бизнес
Снимка: Pexels

Със сигурност всеки в живота си се е сблъсквал с въпроса „Защо има толкова много успешни еврейски предприемачи – какво правят те и какво имат в главите си, за да постигнат такъв успех?“.

Във цялата тази шумотевица за евреите има много стереотипи и не толкова много факти. Нека да започнем с основателя на “Oracle”, Лари Елисън, който се счита за най-богатият евреин, а той заема едва шесто място в списъка на най-богатите според “Forbes”.

Но нали се знае, че няма дим без огън. Отношението към парите и делата е залегнало в еврейската писменост, която вече е на хиляди години и затова културата на съхраняване и увеличаване на богатството се култивира от този народ на всички нива.

Може би това са правила, които се предават на генетично ниво от едно поколение евреи на друго, които дават възможност за създаване на огромни финансови богатства? Това не е написано в учебниците по маркетинг, но по-голямата част от световния бизнес елит се придържа към златните правила, изброени в малката книга „Бизнес по еврейски. 67 Златни правила“, създадени от древните мъдреци преди много години.

Тези правила важат както за бизнеса, така и за всеки друг аспект от живота. И макар да са създадени преди десетки години, днес те продължават да звучат актуално, а мъдростта им е приложима във всички сфери на живота!

22 златни правила на бизнеса от еврейските мъдреци

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти