Специално

Като в приказките: 15-те най-удивителни замъци в Европа (един от тях е в България)

e
Снимка: iStock

За пръв път научаваме за тях от приказките, които са ни чели, когато сме били малки. Те са домовете на богати крале и властни кралици, на красиви принцеси и смели принцове. За разлика от приказните герои от детските ни спомени обаче, замъците са съвсем реални и продължават да бъдат притегателна сила за хората стотици години след построяването им.

Стане ли дума за замъци, Европа безспорно има с какво да се похвали. Документалната поредица "Замъци: тайни, загадки и легенди", която можете да откриете в  богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON с български дублаж, ще ви представи някои от най-интересните и красиви замъци на Стария континент.

Посещението на тези замъци, освен атракция и радост за очите, е също културно обогатяване и гмуркане в историята на Европа. Ще научите за животите на кралете, за съюзите и вендетите и за безмилостното завладяване на територии, което е направило континента това, което е днес. 

Кой знае - специалната видеотека на EON може да ви вдъхнови за следващото ви пътуване. 

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук

Вижте в галерията ни 15-те най-удивителни замъци в Европа, които със сигурност си заслужава да посетите. Един от тях дори се намира в България! 

15-те най-удивителни замъци в Европа (един от тях е в България)

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти