15 години прогноза за времето със Sinoptik.bg

Sinoptik на 15
Снимка: Sinoptik

Сайтът Sinoptik.bg празнува своя 15-и рожден ден. Платформата, част от портфолиото на медийната и технологична компания Нет Инфо, е един от най-предпочитаните източници на информация за времето у нас. Покритието на 80 000 локации от цял свят осигурява на потребителите максимален комфорт и бърз достъп до прогнозата, дори в най-отдалечените и непознати дестинации по Земята.

През годините функциите на Sinoptik.bg стават все повече, особено след създаването на мобилното приложение, което може да бъде свалено безплатно от Google Play, App Store и AppGallery. Сред тях попадат моментна прогноза, прогноза за следващите 24 часа, пет и десет дни. В апликацията могат да бъдат открити още информация за фазите на луната, атмосферното налягане, както и други полезни данни. Допълнителна стойност добавя и секцията „Снимка на деня“, в която се публикуват авторски снимки на потребителите.  

При създаването си през 2008 г. Sinoptik.bg е един от първите по рода си сайтове и предлага покритие на 1000 населени места, а днес е използван от милиони потребители. Платформата продължава да следи нуждите на потребителите си и да се развива, за да отговори на високите очаквания на аудиторията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти