10 oпияняващи предложения за добро настроение

10 oпияняващи предложения за добро настроение
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Никога не съм обръщал внимание, когато някоя жена се опита да развали настроението ми, казвайки, че ще ме остави "на сухо". Все пак пия и сухо вино, бре, моме.

Кучето със сaлaм тръгнaлa дa плaши. Подобни закани предизвикват в мен единствено веселие. За да бъдете усмихнати през целия ден и вие, предлагам два сигурни метода.

*Единият е да провокирате усмивката си с някоя друга напитка, а другият - да прочетете десетте опияняващи предложения за добро настроение. И в двата случая ви казвам наздраве!

*Aко ви е омръзнaло мястото, в което живеете, a не може дa си позволите почивкa някъде другaде, то решение имa - пийте, докaто зaгубите предстaвa къде се нaмирaте.

*Всеки се нуждае от половинката си в моментите, когато се чувства самотен. В такива ситуации, ако половинката не спомогне за приповдигане на духа ви, занапред си купувайте от 0.7л.

*Ако пиеш като смок, то жена ти се превръща в пепелянка. Това донякъде обяснява нарицанието "влечуго" между хората. Не забравяйте, че с какъвто се събереш, такъв ставаш!

*"Съпругът, който решава да изненада жена си, много често сам остава изненадан" - Волтер. Спестете време и нерви, като изненадате направо себе си - излезте с приятели в близката кръчма и направете така, че на сутринта да слушате какви сте ги вършили. Ще се изненадате!

*Хубавото време катализира манията за стройна фигура и тогава много хора решават да правят сутрешни кросове из парковете. Ако и вие сте един от тях - внимавайте! Тичайки, може да стъпите накриво и да ви се разлее цялата ракия от чашата.

*Много хора считат, че имат танцувални заложби, защото комшиите им постоянно ги одумват, че всяка вечер се прибират с "танцова стъпка". Това обаче се оказва стимул да развиват таланта си. Да живее изкуството!

*Когато погледнеш трезво на нещата, разбираш, че е по- добре да бъдеш пиян. Затова не може с лекота да обвиняваме хората, които имат проблеми с пиенето, особено когато проблемът им е, че то е свършило.

*Бъдете внимателни при вдигането на тостове и не забравяте, че "наздраве", от приветствие през вечерта, се превръща в проклятие на сутринта!

*Притеснително е, че някои хора още не са разбрали, че ако спрат да пият, ще си удължат живота. Има и доказателства за това - който е спрял да пие, една седмица му минава като година.

*Не забравяйте, че когато от устата на човек излиза пяна, той има бяс, но само ако бирата, от която е отпива, е топла.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти