10 думи, които отнемат вашата положителна енергия

жена мистично
Снимка: Pexels

Имали ли сте дни, в които се чувствате невероятно демотивирани? 

Случвало ли ви се е да влизате от една лоша ситуация в друга без видима причина? 

Понякога Вселената "отнема" положителната ни енергия и способността ни за решаване на проблеми, защото самите ние не сме настроени правилно към света около нас. 

Всеки един човек изразява своите емоции чрез силата на словото, затова е важно да осъзнаем влиянието на думите, които изричаме.

Днес искаме да ви запознаем с 10-те думи, които източват положителната ви енергия. Имайте предвид, че някои от тях можете да замените със синоними, а други - просто премахнете от речника си. 

1-та дума: Не. Това е главният враг на щастието. Научете се да изразявате  своите мисли така,  че да не използвате тази дума твърде често. В идеалния случай, разбира се, никога няма да ви се наложи да я казвате, но това е абсолютно невъзможно. Опитайте се да  сведете до минимум използването на думата “не”. Това е най-важното отрицание, което най-силно унищожава вашето положително биополе.

2-та дума: Мразя. Омразата е най-страшното зло, което може да се роди във вътрешния свят на човека. За него няма оправдания. Не бива да се произнася при никакви обстоятелства, дори и на шега. Можете и с други думи за изразявате възмущението си.

Вижте кои са останалите 8 думи, които трябва да избягвате, в нашата галерия ТУК.

10 думи, които източват нашата положителна енергия

Още полезни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти