Създадено за Milka

Нежността като кауза

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Когато се обединяваме около кауза или идея, ставаме по-уверени както в себе си, така и в силата ни като общество. Когато позволим на нежността да вземе превес в общуването един с друг, вкусът на живота се изпълва с повече сладост, а ежедневието с повече спокойни моменти. Аз съм тук с теб, ти си тук с мен, всички сме тук заедно, за да се справим с всяко предизвикателство – това е най-чистата форма на онази нежност, която изгражда свързаност и на която можем да разчитаме в трудни мигове.

През 2021 г. Milka разчете деликатната сила на нежността и я облече в знаци. Марката пусна лимитирана серия шоколади за споделяне, на чиято опаковка, вместо лого, бяха изобразени символи на нежността. През 2022 г. кампанията беше надградена като върху опаковките на продуктите Milka, освен визуализации, бяха изписани и четири вдъхновяващи послания: Support you (Подкрепям те) за всеки, който се нуждае от мотивация; Dream team (Отбор-мечта) за отборните играчи; Smile, all is okay (Усмихни се, всичко е наред) за хъс и окуражаване и Мy champion (Моят победител) за успелите да изкачат своите лични или професионални върхове.

d
Снимка: Mondelez

Тази година нежната кампания на Milka порасна и се превърна в кауза, като осигури финансова подкрепа на три национално значими инициативи. Марката ни инспирира не само да бъдем по-мили един с друг, споделяйки парченца първокласен шоколад, но и ни даде възможност да дадем своя глас за развитието ни като по-сплотено и ангажирано общество. Всеки закупил продукти Milka на минимална стойност от 4 лв. в периода 01.02. - 20.03.22 г. и регистрирал касовите бележки на сайта game.milka.bg можеше да гласува как да се разпредели дарението от 50 000 лв. за едно от следните инициативи:

Равен достъп до качествено образование за всяко дете на фондация „Заедно в час“, което спечели 28.59% от вота. Набраните средства ще бъдат инвестирани в програмите „Училища за пример“ и „Нов път в преподаването“ през учебната 2022-2023 година. Така ще бъдат подкрепени повече учители да развият умения за ефективно преподаване по различни предмети и за различни възрастови групи с цел да се даде достъп на повече деца до качествено образование.

Развитие на олимпийските отбори към Сдружението на олимпийските отбори по природни науки (СООПН), за което гласуваха 14.11% от участвалите. Средствата, които Milka ще дари на СООПН, ще бъдат използвани за оптимизиране на процеса по подготовката, необходима за отличното представяне на националните ни олимпийски отбори на международни състезания.

Щастливо детство в семейство за най-уязвимите деца в България на фондация „За нашите деца“, което събра 57.30% от гласовете. Една част от финансовата помощ от Milka ще бъде за провеждането на развиващи и терапевтични дейности за деца в ранна възраст (0-7 г.), които работят с фондацията. Друга, ще бъде насочена към програмата за развитие на родителския капацитет, за да могат родителите да разпознават потребностите на своите деца и да откликват пълноценно на тях. Ще бъдат организирани и социализиращи дейности, които да помогнат на децата със специфични потребности да общуват по-добре с връстниците си, както и да придобият нови знания и умения.

За втора поредна година Milka ни припомни, че нежността е сладка на вкус и се изразява в помощ, подкрепа и участие както в живота на най-близките ни хора, така и в битките на онези, които имат нужда от нас. Защото съпричастността е в споделянето. Тя създава свързаност и дава сила.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти